• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
category

Duravit

Populära kategorier: Duravit handfat | Duravit toaletter | Duravit badrumsmöbler


Duravit – högkvalitativa attiraljer för badrummet

Stonefactory är stolta återförsäljare av tyska Duravit, som är en väletablerad tillverkare av badrumsinredning i framförallt porslin men också många andra högkvalitativa material. Produkterna har ett genomgående mönster av innovativa idéer och skickligt hantverk som resulterar i den mest exklusiva utrustningen till badrummet. Vi erbjuder ett brett utbud av toalettstolar, WC-sitsar och tvättställ som är såväl estetiskt tilltalande som funktionella.

Välj från ett stort sortiment med hemleverans

Badrumsutrustning kräver en skicklig formgivning och felfri funktionalitet, och här kan du hitta en exklusiv design som kommer bidra med just detta. Välj bland badrumsutrustning i en modern och stilren utformning som skapar trivsel i badrummet utan att tumma på kvaliteten, så som vägghängda eller fast monterade tvättställ och toalettstolar – eller varför inte rymliga badrumsskåp i olika modeller? Vi erbjuder en mängd olika detaljer för badrummet som du kan få levererade med fraktfri hemleverans.

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop