• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
category

Mursten & block från Benders

Hållbar marksten från Benders

Med marksten från Benders får du ett hållbart och snyggt resultat som du kan vara stolt över. Välj mellan betongplattor och sten av hög kvalitet i många olika nyanser, dimensioner och utföranden. Här kan du hitta marksten från Benders till ett bra pris och i en modell som passar för just ditt projekt.
Använd gärna betongplattor för att skapa en vacker och praktisk uteplats eller för att framhäva din uppfart eller olika gångstigar i trädgården. Möjligheterna med marksten är många! Med marksten kan du fritt skapa just det utseende du är ute efter, oavsett om du vill ha en liten yta att placera dina utemöbler på i din trädgård eller om du vill skapa ett snyggt och prydligt ställe att parkera cykeln på framför entrén. Med Benders marksten kan du själv välja både stil och utseende. Benders är en av Sveriges ledande tillverkare av betongprodukter såsom betongplattor för mark, mursten och takpannor av lera och betong. Det är därför ingen utmaning att hitta den marksten just du behöver för ditt hus och för din trädgård här hos oss på Stonefactory! Ditt nästa projekt blir en enkel match med marksten från Benders, då det är lätt att hitta sten och plattor som passar just dina förutsättningar och din smak. Vill du ha lite större plattor för en bekväm uppfart eller entré framför huset, eller mindre sten för att skapa slingrande stigar i din trädgård? Då hittar du det du söker här! Skapa hållbara resultat som bara blir vackrare med åren.

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory