• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
category

Prydnadsträd

Prydnadsträd till trädgården

Här kan du hitta prydnadsträd som spelar en betydande roll i syftet att skapa en ombonad och lummig trädgård. Vi erbjuder vackra och snabbväxande prydnadsträd som trivs i såväl skugga som sol – här hittar du varianter för trädgårdens alla delar helt enkelt.

Grönska och färg med prydnadsträd utomhus

Hos oss kan du hitta prydnadsträd med olika egenskaper, samt prydnadsträd på en stam eller flera stammar. Söker du ett frodigt prydnadsträd med hängande grenar? Då kanske en kaskadpil eller hängsälg gör sig fint i din trädgård. Eller är du på jakt efter prydnadsträd med rosa blommor? Vi erbjuder en mängd olika sorters körsbärsträd som är sagolikt vackra! Bergkörsbär är flerstammig medan japanska prydnadskörsbär har en stam. Du kan även välja bland skogslönn, björk, bok, syrenhortensia och mycket mer.

Hemleverans av prydnadsträd från Stonefactory

Skänk grönska och färger till trädgården med lättodlade prydnadsträd! Oavsett storlek på yta finns det alltid utrymme att odla ett träd som kan ge vindskydd och skugga – och inte minst karaktär till trädgården. Upptäck vårt generösa utbud av prydnadsträd online, och använd gärna filtreringsfunktionen för att anpassa sökningen efter dina personliga krav och preferenser som blomningstid och solläge.

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory