• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
category

Prydnadsgräs

Högt och lågt prydnadsgräs för rabatt eller altan

Med vackert prydnadsgräs i kruka eller trädgården får miljön en annorlunda formgivning och vackra färgklickar. Höga prydnadsgrässtrån ger dessutom ifrån sig ett mysigt rassel när vinden blåser. På Stonefactory erbjuds ett varierat och stort utbud av prydnadsgräs som passar bra i rabatten, eller varför inte investera i prydnadsgräs i kruka att placera på balkongen?

Prydnadsgräs – flera olika sorter

Hos oss finns en mängd olika sorters prydnadsgräs som du kan välja mellan. Många är fleråriga, och vi erbjuder olika storlekar samt prydnadsgräs som trivs i soligt läge och skugga. På så vis kan du hitta prydnadsgräs för alla delar av trädgården! Exempel på stora prydnadsgräs som lämpar sig på gräsmattan eller intill stenar är rosa pampagräs eller olika sorter av glansmiskantus. Du kan också hitta fjäderborstgräs i lila toner eller mörkt ormskägg som kan planteras i kruka.

Vacker trädgård året om

En stor fördel med prydnadsgräs är att de håller sig vackra från första bladspetsens framträdande ända tills axen slår ut. Med prydnadsgräs ger du trädgården karaktär, skönhet och en rofylld känsla som du kan njuta av under lång tid. Välj prydnadsgräs efter personlig smak och enskilda behov från vårt stora utbud!

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory