• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
category

Prydnadsbuskar

Prydnadsbuskar för trädgården

Stonefactory erbjuder ett brett sortiment av prydnadsbuskar med en mängd olika utseenden och egenskaper. Med en prydnadsbuske kan du skapa karaktär till din trädgård och förgylla den ombonade känslan. Välj ut de buskar som du tror passar bäst för just dina förutsättningar, och var säkra på att de plantor du väljer ut har god tillväxtpotential och hög kvalitet. Vi tillhandahåller endast förstklassiga varor!

Köp prydnadsbuskar online

Hos oss kan du hitta prydnadsbuskar som trivs i växlande skugga och sol – som olika sorters bergbambu och vit syrenhortensia. Vår bergbambu är en vintergrön prydnadsbuske som gör sig fin i trädgården även under vinterhalvåret. Syrenhortensia lockar i sin tur till sig pollinatörer som exempelvis fjärilar, och ger ifrån sig en riktigt härlig doft. Fyll ut din trädgård med vacker grönska och skapa en vacker och harmonisk miljö där hela familjen kommer trivas.

Prydnadsbuskar som är redo för plantering

Med hjälp av Stonefactory kan du nu slippa att ta dig till en butik och sedan själva köra hem dina nya prydnadsbuskar. Vi erbjuder fraktfri hemleverans som transporterar dina nya buskar hela vägen fram till dörren. Våra olika prydnadsbuskar är redo att planteras i jorden direkt efter leverans.

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory