• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
category

Perenner

Smycka trädgården med perenner

Skapa en perennrabatt i trädgården som är såväl vacker att titta på men också högst betydelsefull för alla pollinatörer i Sverige. Vad är egentligen perenner? Perenner är olika slags fleråriga växter som finns med varierande utseenden och egenskaper. Perenner blommar länge och återkommer varje år.

Låga och höga perenner online

I vårt sortiment kan du hitta torktåliga perenner som trivs i soligt läge, men också ljuskänsliga perenner som kan placeras i skugga. Ljusa upp dina skuggiga områden i trädgården med hjälp av blå perenner, eller varför inte rosa, lila eller gula? Du kan även hitta perenner i mer gräsliknande former eller perenner som liknar buskar och bidrar till en lummig känsla i trädgården.

Mångsidiga perenner för alla årstider

Det smidiga med plantering av perenner är att de olika sorterna trivs under olika förhållanden. På så vis kan du hitta perenner som blommar på hösten, men också varianter som ser fina ut under vinterhalvåret. En annan fördel med perenner är just den långa hållbarheten, och att du kan njuta av dem under lång tid framöver. Upptäck vårt stora sortiment av perenner på nätet, och hitta de sorter som passar just dina förutsättningar bäst.

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory