• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
category

Häckplantor

Rama in tomten med häckplantor

En häck kan på ett enkelt sätt ge en mjuk inramning för tomten, och dessutom skapa lä och avskärma från insyn. Att plantera en häck vid trädgårdens gräns skapar även lummighet och inger en romantisk känsla. Häckplantor passar lika bra runt tomtgränsen som inne i trädgården för att fylla ut en större yta.

Beställa och köpa häckplantor online

Stonefactory gör det smidigt för alla att skapa en ombonad trädgård. Här kan du välja från ett brett utbud av häckplantor på nätet som efter beställning skickas med hemleverans. Vi erbjuder olika sorter som bidrar med olika uttryck till trädgården – blommande häckplantor, häckplantor av löv och vintergröna varianter. Tätväxta häckplantor kan skapa ett perfekt insynsskydd medan blommande sorter känns mer luftiga och är estetiskt tilltalande.

Häckplantor med grönska i alla färger

I vårt utbud av häckplantor kan du hitta liguster, perfekt om du söker ett robust uttryck som lämpar sig som klippt häck. Ett annat passande alternativ är den tätväxta häckplantan avenbok där bladen sitter kvar även på vintern. Välj bland körsbärsplommon, rosenspirea, syrener och rödlila vresros i vårt utbud och föreställ dig hur de vackra färgerna kommer skapa karaktär till din trädgård.

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory