• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
category

Fruktträd

Köp fruktträd online till trädgården

Att plantera fruktträd i Sverige är hyfsat enkelt, och att odla frukt är både hälsosamt och gott. Dessutom kan fruktträden bjuda på en fantastisk vårblomning som ger liv till din trädgård. Stonefactory erbjuder ett sortiment av flera olika sorters fruktträd som ger äpplen, körsbär, plommon, persika och päron av olika slag.

Brett sortiment av olika sorters fruktträd

Det krävs inte en stor trädgård för att kunna odla fruktträd på egen hand, då det finns flera svagväxande sorter samt varianter som passar att odla på både balkong och altan. Flera av våra olika sorters fruktträd passar i kruka, åtminstone i början. Ett fruktträd ger dig god frukt under sommar och höst och bidrar med en frodig känsla året om.

Fruktträd på nätet med hemleverans

Många av våra fruktträd på stam levereras med en höjd på cirka 110 centimeter och därefter är det upp till dig att plantera, rå om och utföra beskärning och ympning av ditt fruktträd. Det är även möjligt att ordna spaljé till ert fruktträd, tack vare att trädet har en mindre storlek vid leverans. Köp dina fruktträd i lugn och ro hemifrån och koppla av medan du inväntar hemleveransen.

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory