• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
category

Bärbuskar till trädgården

Höga och låga bärbuskar i trädgården

Att ha en frodig buske med goda hallon, röda vinbär eller krusbär kan göra mycket för att få trädgården att kännas mer levande. Varför inte köpa bärbuskar online? På Stonefactory kan du köpa en mängd olika bärbuskar att plantera i slänten vid sommarstugan eller i trädgården hemma. Upptäck vårt sortiment av bärbuskar och hitta härlig inspiration.

Bärbuskar med havtorn, druvor eller röda bär

Hos oss kan du finna bärbuskar med blåa bär som flikbjörnbär och blåbärstry, vilket är bärbuskar som kan planteras i både kruka och rabatt. Hallon och krusbär är två andra exempel på bärbuskar i vårt sortiment som kan planteras i stora krukor på balkongen om du inte har trädgård, på så vis erbjuder vi alternativ för både små och stora behov. Söker du bärbuskar på stam som kan skapa höjdskillnader och på så vis mer utrymme i bärträdgården? Investera i en uppstammad vinbärsbuske och njut av egna, sötsyrliga röda vinbär.

Lättskötta bärbuskar

Att ha en alldeles egen köksträdgård är ljuvligt, där grönsaker eller kryddor kan odlas. Om du däremot har lite tid över för det arbete som den typ av odling kräver är bärbuskar ett ypperligt alternativ.

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory