product
29112Nivito Craft Utomhusdusch Borstat Stålhttps://www.stonefactory.se/utomhus/utomhusdusch/nivito-craft-utomhusdusch-borstat-stal?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/nivito-craft-utomhusdusch-borstat-stal-1-stonefactory.se.jpgInStock16995SEK/utomhus/utomhusduschNivito har nu lanserat en ny serie vid namnet Craft. Detta är en rostfri golvstående dusch. Modellen kan användas både som utomhusdusch vid poolen eller som inomhusdusch. Craft levereras komplett, duschen har ett vred för att ändra värmen samt om vattnet ska gå via takduschen eller handduschen. När säsongen är över så rekommenderar vi att plocka in duschen. Om duschen inte ska vinterförvaras så måste vattnet stängas av och ledningarna vara tomma på vatten. <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/cr-2000.pdf"><b><u>Produktblad hittar du här!</u></b></a> <BR> 16995
Nivito Craft Utomhusdusch Borstat Stål
Nivito Craft Utomhusdusch Borstat Stål
Nivito Craft Utomhusdusch Borstat Stål

Nivito Craft Utomhusdusch Borstat Stål

Används utomhus och inomhus

Nivito


16995 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: CR-2000

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Nivito har nu lanserat en ny serie vid namnet Craft. Detta är en rostfri golvstående dusch. Modellen kan användas både som utomhusdusch vid poolen eller som inomhusdusch. Craft levereras komplett, duschen har ett vred för att ändra värmen samt om vattnet ska gå via takduschen eller handduschen.
När säsongen är över så rekommenderar vi att plocka in duschen. Om duschen inte ska vinterförvaras så måste vattnet stängas av och ledningarna vara tomma på vatten. Produktblad hittar du här!

Specifikationer

VarumärkeNivito
SerieCraft
TypDusch
FärgStål
YtaBorstad
CC-måttGolvstående
Höjd2110 mm
Duschhuvud60 mm
Blandare
Handdusch
Takdusch
Slang
Badkarspip
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop