product
13402JEE-O Soho Golvstående Dusch Industrial Mattsvart 02https://www.stonefactory.se/utomhus/utomhusdusch/jee-o-soho-dusch-stal-svart-02-13402?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/jee-o-soho-dusch-stal-svart-02-mattsvart-industrialdusch-stonefactory.se.jpgInStock27416SEK/utomhus/utomhusduschJEE-O Soho Dusch 02, en elegant fristående dusch som är tillverkad i rostfritt stål och därefter ytbehandlad för en mattsvart strukturerad yta. Blandaren är progressiv, vilket innebär att det utkommande vattentrycket är jämnt och du reglerar temperaturen. Duschen lämpar sig för montage både inom- och utomhus. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/jee-o-original-dusch-02-manual-stonefactory.se.pdf"><b><u>Installationsmanual hittar du här!</u></b></a> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/jee-o-soho-dusch-02-ritning-stonefactory.se.pdf"><b><u>Teknisk Specifikation hittar du här!</u></b></a> <BR>36555
JEE-O Soho Golvstående Dusch Industrial Mattsvart 02
JEE-O Soho Golvstående Dusch Industrial Mattsvart 02
JEE-O Soho Golvstående Dusch Industrial Mattsvart 02

JEE-O Soho Golvstående Dusch Industrial Mattsvart 02

Jee-o
27416 SEK / st.
36555 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 25-700-6212

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

JEE-O Soho Dusch 02, en elegant fristående dusch som är tillverkad i rostfritt stål och därefter ytbehandlad för en mattsvart strukturerad yta. Blandaren är progressiv, vilket innebär att det utkommande vattentrycket är jämnt och du reglerar temperaturen. Duschen lämpar sig för montage både inom- och utomhus.

Installationsmanual hittar du här!
Teknisk Specifikation hittar du här!

Specifikationer

VarumärkeJee-o
SerieSoho
TypDusch
FärgSvart
YtaMatt
CC-måttGolvstånde
Höjd2300 mm
Blandare
Handdusch
Takdusch
Slang
Badkarspip
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop