• 08-22 16 00
 • kundservice@stonefactory.se
  • Kundtjänst
 • Till kassan
Stonefactory
 • Nöjdhetsgaranti
 • Prisgaranti
 • Snabba leveranser
 • Stonefactory
product
21387Bathlife Utomhusdusch Serenhttps://www.stonefactory.se/utomhus/utomhusdusch/bathlife-utomhusdusch-rofull-ny?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Bathlife-Utomhusdusch-Rofull-miljobild-Stonefactory.jpgInStock2280SEK/utomhus/utomhusduschExtremt praktisk utomhusdusch som är perfekt att ha bredvid poolen eller på sommarstugan. Duschen väger bara 12 kg vilket gör det lätt att flytta och förvara den över vintern. Monteras direkt på en fästbar yta. Kopplas in med trädgårdsslangskoppling. Vattnet värms upp snabbt med solenergi. Duschen är gjord av ABS som drar åt sig solvärme snabbt och effektivt. Obs förvara duschen inomhus över vintern då den annars kan frysa sönder. Den här produkten har utvecklats i Sverige av Bathlife of Sweden. Det betyder att den har producerats med etik och miljö i åtanke. Vårt mål är att leverera en prisvärd, kvalitativ produkt du kan lita på och njuta av under lång tid, som kvalitetssäkrats per europeisk standard. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Bathlife_PDF/bathlife-utomhusdusch-rofull-mattskiss.pdf"><b>Klicka här för måttskiss</b></a> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Bathlife_PDF/bathlife-utomhusdusch-rofull-installation.pdf"><b>Klicka här för installationsmanual</b></a> <BR> <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td>Varumärke:</td> <td>Bathlife</td> </tr> <td>Serie:</td> <td>Seren</td> </tr> <tr> <td>Höjd:</td> <td>2180 mm</td> </tr> <tr> <td>Bredd:</td> <td>160 mm</td> </tr> <tr> <td>Blandare:</td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td>Handdusch:</td> <td>Nej</td> </tr> <tr> <td>Takdusch:</td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td>Material:</td> <td>ABS</td> </tr> <tr> <td>Bottenplatta:</td> <td>Nej</td> </tr> <tr> <td>Vikt:</td> <td>12 kg</td> </tr> <tr> <td>Leveranstid</td> <td>2-5 arbetsdagar</td> </tr> </tbody> </table>3565
 • Hem
 • Utomhus
 • Utomhusdusch
 • Bathlife Utomhusdusch Seren
Bathlife Utomhusdusch Seren
Bathlife Utomhusdusch Seren
Bathlife Utomhusdusch Seren
Bathlife Utomhusdusch Seren
Bathlife Utomhusdusch Seren

Bathlife Utomhusdusch Seren

bathlife


2 280 kr
3 565 kr

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 728365

Enhet: st.

 • Nöjdhetsgaranti
 • Prisgaranti
 • Snabba leveranser

Beskrivning

Extremt praktisk utomhusdusch som är perfekt att ha bredvid poolen eller på sommarstugan. Duschen väger bara 12 kg vilket gör det lätt att flytta och förvara den över vintern. Monteras direkt på en fästbar yta. Kopplas in med trädgårdsslangskoppling. Vattnet värms upp snabbt med solenergi. Duschen är gjord av ABS som drar åt sig solvärme snabbt och effektivt.
Obs förvara duschen inomhus över vintern då den annars kan frysa sönder. Den här produkten har utvecklats i Sverige av Bathlife of Sweden. Det betyder att den har producerats med etik och miljö i åtanke. Vårt mål är att leverera en prisvärd, kvalitativ produkt du kan lita på och njuta av under lång tid, som kvalitetssäkrats per europeisk standard.
Klicka här för måttskiss
Klicka här för installationsmanual

Varumärke: Bathlife
Serie: Seren
Höjd: 2180 mm
Bredd: 160 mm
Blandare: Ja
Handdusch: Nej
Takdusch: Ja
Material: ABS
Bottenplatta: Nej
Vikt: 12 kg
Leveranstid 2-5 arbetsdagar
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Stonefactory partner
Stonefactory partner
Stonefactory partner
Stonefactory partner
Stonefactory partner
Stonefactory partner
Stonefactory partner
Stonefactory partner
Stonefactory partner
Stonefactory partner
Stonefactory partner
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop