product
12346Eden Wood Solstol Adrion Däckstol Vithttps://www.stonefactory.se/utomhus/utemobler/solstolar/eden-wood-solstol-adrion-dackstol-vit?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/eden-wood-solstol-adrion-dackstol-vit-stonefactory.jpgInStock3900SEK/utomhus/utemobler/solstolarAdrion däckstol är lika mycket ett konststycke som en bekväm viloplats att ha i trädgården. Tillverkat i akasiaträ som är FSC-märkt. Pallen på bild ingår. <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td><b>Varumärke:</b></td> <td>Eden Wood</td> </tr> <tr> <td><b>Serie: </b></td> <td>Adrion</td> </tr> <tr> <td><b>Färg:</b></td> <td>Vit</td> </tr> <tr> <td><b>Material:</b></td> <td>Akasiaträ<td> </tr> <tr> <td><b>Leveranstid:</b></td> <td>5-10 arbetsdagar.</td> </tr> </tbody> </table>3900
Eden Wood Solstol Adrion Däckstol Vit

Eden Wood Solstol Adrion Däckstol Vit

edenwood
3900 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 6-12 arbetsdagar

Artikelnummer: EW24522-5

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Adrion däckstol är lika mycket ett konststycke som en bekväm viloplats att ha i trädgården. Tillverkat i akasiaträ som är FSC-märkt. Pallen på bild ingår.

Varumärke: Eden Wood
Serie: Adrion
Färg: Vit
Material: Akasiaträ
Leveranstid: 5-10 arbetsdagar.
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop