product
22519Skagerak Danmark Steamer Däckstolhttps://www.stonefactory.se/utomhus/utemobler/matgrupp/skagerak-danmark-steamer-dackstol?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/skagerak-danmark-steamer-dackstol-2-stonefactoy.se.jpgOutOfStock6895SEK/utomhus/utemobler/utomhus/utemobler/matgrupp/utomhus/utemobler/cafemoblerTa sommaren till nästa nivå med denna däckstol. Stolen har ett integrerat fotstöd och kan vikas upp och förvaras när det inte används. Gjord av högkvalitativ teak i en stilren look med inspiration av norden. Teak Teak med sitt botaniska namn Tectona är ett hårt och tåligt material som tål fukt och vatten väldigt bra. Därav är detta ett ypperligt materialval vid tillverkning av robusta utomhusmöbler. Teak är ett populärt och tåligt träslag och är ett ädelträ med goda egenskaper som passar vårt Skandinaviska klimat. Med utemöbler i teak kan man antingen låta dem åldras och bli gråa alternativt att olja dem. Teak rengörs gärna med ljummet vatten och grönsåpa. Skagerak är ett Danskt familjeföretag som designar och tillverkar möbler med tradition och yrkesstolthet. Fokus ligger på högsta kvalitet och modern hållbar design med framförallt att man har en hållbar och rättvis tillverkning och tillämpar FN:s CSR principer gällande framställningen av timmer och använder endast certifierat material i alla möbler. Skagerak arbetar även med FSC som står för Forest Stewardship Council och är en internationell medlemsorganisation som arbetar för att världens skogar ska brukas ansvarsfullt. Det gemensamma målet är att utveckla skogsbruksmetoder som på bästa sätt tar hänsyn till miljön och sociala förhållanden. <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td><b>Varumärke:</b></td> <td>Skagerak</td> </tr> <tr> <td><b>Material:</b></td> <td>Teak</td> </tr> <tr> <td><b>Höjd:</b></td> <td>100 cm</td> </tr> </tr> <td><b>Bredd</b></td> <td>58 cm</td> </tr> </tr> <td><b>Djup</b></td> <td>163 cm</td> </tr> </tbody> </table>9595
Skagerak Danmark Steamer Däckstol
Skagerak Danmark Steamer Däckstol
Skagerak Danmark Steamer Däckstol
Skagerak Danmark Steamer Däckstol

Skagerak Danmark Steamer Däckstol

skagerak
6895 SEK / st.
9595 SEK / st.

Restnoterad

Artikelnummer: S1550505

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Ta sommaren till nästa nivå med denna däckstol. Stolen har ett integrerat fotstöd och kan vikas upp och förvaras när det inte används. Gjord av högkvalitativ teak i en stilren look med inspiration av norden.
Teak Teak med sitt botaniska namn Tectona är ett hårt och tåligt material som tål fukt och vatten väldigt bra. Därav är detta ett ypperligt materialval vid tillverkning av robusta utomhusmöbler. Teak är ett populärt och tåligt träslag och är ett ädelträ med goda egenskaper som passar vårt Skandinaviska klimat. Med utemöbler i teak kan man antingen låta dem åldras och bli gråa alternativt att olja dem. Teak rengörs gärna med ljummet vatten och grönsåpa. Skagerak är ett Danskt familjeföretag som designar och tillverkar möbler med tradition och yrkesstolthet. Fokus ligger på högsta kvalitet och modern hållbar design med framförallt att man har en hållbar och rättvis tillverkning och tillämpar FN:s CSR principer gällande framställningen av timmer och använder endast certifierat material i alla möbler. Skagerak arbetar även med FSC som står för Forest Stewardship Council och är en internationell medlemsorganisation som arbetar för att världens skogar ska brukas ansvarsfullt. Det gemensamma målet är att utveckla skogsbruksmetoder som på bästa sätt tar hänsyn till miljön och sociala förhållanden.
Varumärke: Skagerak
Material: Teak
Höjd: 100 cm
Bredd 58 cm
Djup 163 cm

Specifikationer

Varumärkeskagerak
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop