product
22471Skagerak Danmark Solsänghttps://www.stonefactory.se/utomhus/utemobler/matgrupp/skagerak-danmark-solsang-22471?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/skagerak-danmark-solsang-22471-2-stonefactory.se.jpgOutOfStock20795SEK/utomhus/utemobler/utomhus/utemobler/matgrupp/utomhus/utemobler/cafemoblerFouri- en kollektion med både lyxiga industriella designelement i ett harmoniskt tillvägagångssätt. Fuori kan flyttas med sina två hjul och ryggstödet är justerbart i fyra höjder. Kudden är gjord av Skageraks Barriere textil, ett vatten, smuts och UV-resistent tyg. Skagerak är ett Danskt familjeföretag som designar och tillverkar möbler med tradition och yrkesstolthet. Fokus ligger på högsta kvalitet och modern hållbar design med framförallt att man har en hållbar och rättvis tillverkning och tillämpar FN:s CSR principer gällande framställningen av timmer och använder endast certifierat material i alla möbler. Skagerak arbetar även med FSC som står för Forest Stewardship Council och är en internationell medlemsorganisation som arbetar för att världens skogar ska brukas ansvarsfullt. Det gemensamma målet är att utveckla skogsbruksmetoder som på bästa sätt tar hänsyn till miljön och sociala förhållanden. <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td><b>Varumärke:</b></td> <td>Skagerak</td> </tr> <tr> <td><b>Material:</b></td> <td>Galvaniserat stål/ Tyg av Barriere Panama</td> </tr> <tr> <td><b>Färg:</b></td> <td>Olivgrön</td> </tr> <tr> <td><b>Höjd:</b></td> <td>40 cm</td> </tr> </tr> <td><b>Bredd</b></td> <td>73 cm</td> </tr> </tr> <td><b>Längd</b></td> <td>200 cm</td> </tr> </tbody> </table>20795
Skagerak Danmark Solsäng
Skagerak Danmark Solsäng

Skagerak Danmark Solsäng

skagerak
20795 SEK / st.

Restnoterad

Artikelnummer: 1560506

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Fouri- en kollektion med både lyxiga industriella designelement i ett harmoniskt tillvägagångssätt. Fuori kan flyttas med sina två hjul och ryggstödet är justerbart i fyra höjder. Kudden är gjord av Skageraks Barriere textil, ett vatten, smuts och UV-resistent tyg.
Skagerak är ett Danskt familjeföretag som designar och tillverkar möbler med tradition och yrkesstolthet. Fokus ligger på högsta kvalitet och modern hållbar design med framförallt att man har en hållbar och rättvis tillverkning och tillämpar FN:s CSR principer gällande framställningen av timmer och använder endast certifierat material i alla möbler. Skagerak arbetar även med FSC som står för Forest Stewardship Council och är en internationell medlemsorganisation som arbetar för att världens skogar ska brukas ansvarsfullt. Det gemensamma målet är att utveckla skogsbruksmetoder som på bästa sätt tar hänsyn till miljön och sociala förhållanden.
Varumärke: Skagerak
Material: Galvaniserat stål/ Tyg av Barriere Panama
Färg: Olivgrön
Höjd: 40 cm
Bredd 73 cm
Längd 200 cm

Specifikationer

Varumärkeskagerak
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop