product
22548Skagerak Danmark Riviera Solsäng Dynahttps://www.stonefactory.se/utomhus/utemobler/skagerak-danmark-riviera-solsang-dyna?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/skagerak-danmark-riviera-solsang-dyna-blarandig-stonefactory.se.jpgOutOfStock4295SEK/utomhus/utemobler/utomhus/utemobler/cafemobler/utomhus/utemobler/dynor/utomhus/utemobler/ovrigttillbehorDyna anpassad till Skageraks Riviera solsäng. Dynorna är tillverkade i Barriere®-tyg och stoppade med skum för att vara både bekväma och vädertåliga. Skagerak är ett Danskt familjeföretag som designar och tillverkar möbler med tradition och yrkesstolthet. Fokus ligger på högsta kvalitet och modern hållbar design med framförallt att man har en hållbar och rättvis tillverkning och tillämpar FN:s CSR principer gällande framställningen av timmer och använder endast certifierat material i alla möbler. Skagerak arbetar även med FSC som står för Forest Stewardship Council och är en internationell medlemsorganisation som arbetar för att världens skogar ska brukas ansvarsfullt. Det gemensamma målet är att utveckla skogsbruksmetoder som på bästa sätt tar hänsyn till miljön och sociala förhållanden. <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td><b>Varumärke:</b></td> <td>Skagerak</td> </tr> <tr> <td><b>Bredd:</b></td> <td> 66 cm</td> </tr> </tr> <td><b>Längd</b></td> <td>221</td> </tr> </tr> <td><b>Höjd</b></td> <td>5 cm </td> </tr> </tbody> </table>4295
Skagerak Danmark Riviera Solsäng Dyna
Skagerak Danmark Riviera Solsäng Dyna
Skagerak Danmark Riviera Solsäng Dyna
Skagerak Danmark Riviera Solsäng Dyna
Skagerak Danmark Riviera Solsäng Dyna
Skagerak Danmark Riviera Solsäng Dyna

Skagerak Danmark Riviera Solsäng Dyna

skagerak
4295 SEK / st.

Restnoterad

Artikelnummer: 1960964

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Dyna anpassad till Skageraks Riviera solsäng. Dynorna är tillverkade i Barriere®-tyg och stoppade med skum för att vara både bekväma och vädertåliga.
Skagerak är ett Danskt familjeföretag som designar och tillverkar möbler med tradition och yrkesstolthet. Fokus ligger på högsta kvalitet och modern hållbar design med framförallt att man har en hållbar och rättvis tillverkning och tillämpar FN:s CSR principer gällande framställningen av timmer och använder endast certifierat material i alla möbler. Skagerak arbetar även med FSC som står för Forest Stewardship Council och är en internationell medlemsorganisation som arbetar för att världens skogar ska brukas ansvarsfullt. Det gemensamma målet är att utveckla skogsbruksmetoder som på bästa sätt tar hänsyn till miljön och sociala förhållanden.
Varumärke: Skagerak
Bredd: 66 cm
Längd 221
Höjd 5 cm

Specifikationer

Varumärkeskagerak
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop