product
22363Skagerak Danmark Reform Bordhttps://www.stonefactory.se/utomhus/utemobler/matgrupp/skagerak-danmark-reform-bord-22363?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/skagerak-danmark-reform-bord-22363-2-stonefactory.se.jpgOutOfStock12195SEK/utomhus/utemobler/utomhus/utemobler/matgrupp/utomhus/utemobler/cafemoblerReform Table 125 Teak från Skagerak är ett klassiskt men samtidigt modernt matbord avsett för utomhusbruk.Bordet är tillverkat i pulverlackerat aluminium och teak. Bordet har en industriell stil med en naturlig känsla vilket gör att det lätt går att kombinera med andra möbler av olika material. Bordet är stadigt och lätt att flytta runt. Teak Teak med sitt botaniska namn Tectona är ett hårt och tåligt material som tål fukt och vatten väldigt bra. Därav är detta ett ypperligt materialval vid tillverkning av robusta utomhusmöbler. Teak är ett populärt och tåligt träslag och är ett ädelträ med goda egenskaper som passar vårt Skandinaviska klimat. Med utemöbler i teak kan man antingen låta dem åldras och bli gråa alternativt att olja dem. Teak rengörs gärna med ljummet vatten och grönsåpa. Skagerak är ett Danskt familjeföretag som designar och tillverkar möbler med tradition och yrkesstolthet. Fokus ligger på högsta kvalitet och modern hållbar design med framförallt att man har en hållbar och rättvis tillverkning och tillämpar FN:s CSR principer gällande framställningen av timmer och använder endast certifierat material i alla möbler. Skagerak arbetar även med FSC som står för Forest Stewardship Council och är en internationell medlemsorganisation som arbetar för att världens skogar ska brukas ansvarsfullt. Det gemensamma målet är att utveckla skogsbruksmetoder som på bästa sätt tar hänsyn till miljön och sociala förhållanden. <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td><b>Varumärke:</b></td> <td>Skagerak</td> </tr> <tr> <td><b>Material:</b></td> <td>Teak/Aluminium</td> </tr> <tr> <td><b>Färg:</b></td> <td>grön</td> </tr> <tr> <td><b>Höjd:</b></td> <td>73 cm</td> </tr> <td><b>Bredd</b></td> <td>71 cm</td> </tr> <tr> <td><b>Längd:</b></td> <td>125 cm</td> </tr> </tbody> </table>12195
Skagerak Danmark Reform Bord
Skagerak Danmark Reform Bord

Skagerak Danmark Reform Bord

Hunter Green

skagerak
12195 SEK / st.

Restnoterad

Artikelnummer: 1560040

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Reform Table 125 Teak från Skagerak är ett klassiskt men samtidigt modernt matbord avsett för utomhusbruk.Bordet är tillverkat i pulverlackerat aluminium och teak. Bordet har en industriell stil med en naturlig känsla vilket gör att det lätt går att kombinera med andra möbler av olika material. Bordet är stadigt och lätt att flytta runt.
Teak Teak med sitt botaniska namn Tectona är ett hårt och tåligt material som tål fukt och vatten väldigt bra. Därav är detta ett ypperligt materialval vid tillverkning av robusta utomhusmöbler. Teak är ett populärt och tåligt träslag och är ett ädelträ med goda egenskaper som passar vårt Skandinaviska klimat. Med utemöbler i teak kan man antingen låta dem åldras och bli gråa alternativt att olja dem. Teak rengörs gärna med ljummet vatten och grönsåpa. Skagerak är ett Danskt familjeföretag som designar och tillverkar möbler med tradition och yrkesstolthet. Fokus ligger på högsta kvalitet och modern hållbar design med framförallt att man har en hållbar och rättvis tillverkning och tillämpar FN:s CSR principer gällande framställningen av timmer och använder endast certifierat material i alla möbler. Skagerak arbetar även med FSC som står för Forest Stewardship Council och är en internationell medlemsorganisation som arbetar för att världens skogar ska brukas ansvarsfullt. Det gemensamma målet är att utveckla skogsbruksmetoder som på bästa sätt tar hänsyn till miljön och sociala förhållanden.
Varumärke: Skagerak
Material: Teak/Aluminium
Färg: grön
Höjd: 73 cm
Bredd 71 cm
Längd: 125 cm
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop