product
22406Skagerak Danmark Picnic Pallhttps://www.stonefactory.se/utomhus/utemobler/matgrupp/skagerak-danmark-picnic-pall?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/skagerak-danmark-picnic-pall-3-stonefactory.se.jpgOutOfStock2895SEK/utomhus/utemobler/utomhus/utemobler/matgrupp/utomhus/utemobler/cafemoblerPicnic pall i aluminium från Skagerak. Designen är mångsidig och matchar picknickbordet i samma serie samt andra kollektioner från Skagerak. Aluminiumskonstruktionen gör att den är lätt och stapelbar. Lätt att ha på balkongen eller i ett hörn av trädgården utan att ta för mycket utrymme. Skagerak är ett Danskt familjeföretag som designar och tillverkar möbler med tradition och yrkesstolthet. Fokus ligger på högsta kvalitet och modern hållbar design med framförallt att man har en hållbar och rättvis tillverkning och tillämpar FN:s CSR principer gällande framställningen av timmer och använder endast certifierat material i alla möbler. Skagerak arbetar även med FSC som står för Forest Stewardship Council och är en internationell medlemsorganisation som arbetar för att världens skogar ska brukas ansvarsfullt. Det gemensamma målet är att utveckla skogsbruksmetoder som på bästa sätt tar hänsyn till miljön och sociala förhållanden. <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td><b>Varumärke:</b></td> <td>Skagerak</td> </tr> <tr> <td><b>Material:</b></td> <td>Aluminium</td> </tr> <tr> <td><b>Färg:</b></td> <td>Svart</td> </tr> <tr> <td><b>Höjd:</b></td> <td>44,5 cm</td> <tr> <tr> <td><b>Diameter:</b></td> <td>39,5 cm</td> <tr> </tbody> </table>2895
Skagerak Danmark Picnic Pall
Skagerak Danmark Picnic Pall
Skagerak Danmark Picnic Pall

Skagerak Danmark Picnic Pall

skagerak
2895 SEK / st.

Restnoterad

Artikelnummer: 1560092

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Picnic pall i aluminium från Skagerak. Designen är mångsidig och matchar picknickbordet i samma serie samt andra kollektioner från Skagerak. Aluminiumskonstruktionen gör att den är lätt och stapelbar. Lätt att ha på balkongen eller i ett hörn av trädgården utan att ta för mycket utrymme.
Skagerak är ett Danskt familjeföretag som designar och tillverkar möbler med tradition och yrkesstolthet. Fokus ligger på högsta kvalitet och modern hållbar design med framförallt att man har en hållbar och rättvis tillverkning och tillämpar FN:s CSR principer gällande framställningen av timmer och använder endast certifierat material i alla möbler. Skagerak arbetar även med FSC som står för Forest Stewardship Council och är en internationell medlemsorganisation som arbetar för att världens skogar ska brukas ansvarsfullt. Det gemensamma målet är att utveckla skogsbruksmetoder som på bästa sätt tar hänsyn till miljön och sociala förhållanden.
Varumärke: Skagerak
Material: Aluminium
Färg: Svart
Höjd: 44,5 cm
Diameter: 39,5 cm

Specifikationer

Varumärkeskagerak
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop