product
22405Skagerak Danmark Picnic Bord Grå 105https://www.stonefactory.se/utomhus/utemobler/skagerak-danmark-picnic-bord-gra-105-22405?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/skagerak-danmark-picnic-bord-gra-105-4-stonefactory.se.jpgOutOfStock7195SEK/utomhus/utemobler/utomhus/utemobler/matgrupp/utomhus/utemobler/cafemoblerDet är inte utan anledning detta slagbord heter Picnic. Genom att böja benen mot mitten kan du enkelt fälla ner halvorna av bordet. Detta gör det bekvämt att ta med bordet för picknick - eller bara ha det på balkongen utan att ta upp för mycket utrymme. Bordet är tillverkat av pulverlackerat aluminium, men är lätt, finns även ett litet handtag på bordsskivan. Skagerak är ett Danskt familjeföretag som designar och tillverkar möbler med tradition och yrkesstolthet. Fokus ligger på högsta kvalitet och modern hållbar design med framförallt att man har en hållbar och rättvis tillverkning och tillämpar FN:s CSR principer gällande framställningen av timmer och använder endast certifierat material i alla möbler. Skagerak arbetar även med FSC som står för Forest Stewardship Council och är en internationell medlemsorganisation som arbetar för att världens skogar ska brukas ansvarsfullt. Det gemensamma målet är att utveckla skogsbruksmetoder som på bästa sätt tar hänsyn till miljön och sociala förhållanden. <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td><b>Varumärke:</b></td> <td>Skagerak</td> </tr> <tr> <td><b>Material:</b></td> <td>Aluminium</td> </tr> <tr> <td><b>Färg:</b></td> <td>Grå</td> </tr> <tr> <td><b>Höjd:</b></td> <td> 73 cm</td> </tr> <td><b>Bredd</b></td> <td>85 cm</td> </tr> </tr> <td><b>Längd</b></td> <td>105 cm</td> </tr> </tbody> </table>7195
Skagerak Danmark Picnic Bord Grå 105
Skagerak Danmark Picnic Bord Grå 105
Skagerak Danmark Picnic Bord Grå 105
Skagerak Danmark Picnic Bord Grå 105
Skagerak Danmark Picnic Bord Grå 105

Skagerak Danmark Picnic Bord Grå 105

skagerak
7195 SEK / st.

Restnoterad

Artikelnummer: 1560083

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Det är inte utan anledning detta slagbord heter Picnic. Genom att böja benen mot mitten kan du enkelt fälla ner halvorna av bordet. Detta gör det bekvämt att ta med bordet för picknick - eller bara ha det på balkongen utan att ta upp för mycket utrymme. Bordet är tillverkat av pulverlackerat aluminium, men är lätt, finns även ett litet handtag på bordsskivan.
Skagerak är ett Danskt familjeföretag som designar och tillverkar möbler med tradition och yrkesstolthet. Fokus ligger på högsta kvalitet och modern hållbar design med framförallt att man har en hållbar och rättvis tillverkning och tillämpar FN:s CSR principer gällande framställningen av timmer och använder endast certifierat material i alla möbler. Skagerak arbetar även med FSC som står för Forest Stewardship Council och är en internationell medlemsorganisation som arbetar för att världens skogar ska brukas ansvarsfullt. Det gemensamma målet är att utveckla skogsbruksmetoder som på bästa sätt tar hänsyn till miljön och sociala förhållanden.
Varumärke: Skagerak
Material: Aluminium
Färg: Grå
Höjd: 73 cm
Bredd 85 cm
Längd 105 cm

Specifikationer

Varumärkeskagerak
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop