product
22419Skagerak Danmark Overlap Bordhttps://www.stonefactory.se/utomhus/utemobler/matgrupp/skagerak-danmark-overlap-bord-svart?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/skagerak-danmark-overlap-bord-svart-2-stonefactory.se.jpgOutOfStock31595SEK/utomhus/utemobler/utomhus/utemobler/matgrupp/utomhus/utemobler/cafemoblerOverlap bord från Skagerak har ett underrede av lackerad metall och sitsen är av obehandlat cederträ, vars patina blir vackrare med åren. Med tiden spricker plankorna något i kanterna vilket skapar en härlig rustik känsla. Kontrasten mellan de rustika träplankorna och det pulverlackade stålet ger bordet en modern look. Skagerak är ett Danskt familjeföretag som designar och tillverkar möbler med tradition och yrkesstolthet. Fokus ligger på högsta kvalitet och modern hållbar design med framförallt att man har en hållbar och rättvis tillverkning och tillämpar FN:s CSR principer gällande framställningen av timmer och använder endast certifierat material i alla möbler. Skagerak arbetar även med FSC som står för Forest Stewardship Council och är en internationell medlemsorganisation som arbetar för att världens skogar ska brukas ansvarsfullt. Det gemensamma målet är att utveckla skogsbruksmetoder som på bästa sätt tar hänsyn till miljön och sociala förhållanden. <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td><b>Varumärke:</b></td> <td>Skagerak</td> </tr> <tr> <td><b>Material:</b></td> <td>Underrede i svart lackerad metall. Sits i obehandlat cederträ</td> </tr> <tr> <td><b>Höjd:</b></td> <td>74 cm</td> </tr> <td><b>Bredd</b></td> <td>220 cm</td> </tr> <tr> <td><b>Djup:</b></td> <td>90 cm</td> </tr> </tbody> </table>31595
Skagerak Danmark Overlap Bord
Skagerak Danmark Overlap Bord

Skagerak Danmark Overlap Bord

skagerak
31595 SEK / st.

Restnoterad

Artikelnummer: 1392003

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Overlap bord från Skagerak har ett underrede av lackerad metall och sitsen är av obehandlat cederträ, vars patina blir vackrare med åren. Med tiden spricker plankorna något i kanterna vilket skapar en härlig rustik känsla. Kontrasten mellan de rustika träplankorna och det pulverlackade stålet ger bordet en modern look.
Skagerak är ett Danskt familjeföretag som designar och tillverkar möbler med tradition och yrkesstolthet. Fokus ligger på högsta kvalitet och modern hållbar design med framförallt att man har en hållbar och rättvis tillverkning och tillämpar FN:s CSR principer gällande framställningen av timmer och använder endast certifierat material i alla möbler. Skagerak arbetar även med FSC som står för Forest Stewardship Council och är en internationell medlemsorganisation som arbetar för att världens skogar ska brukas ansvarsfullt. Det gemensamma målet är att utveckla skogsbruksmetoder som på bästa sätt tar hänsyn till miljön och sociala förhållanden.
Varumärke: Skagerak
Material: Underrede i svart lackerad metall. Sits i obehandlat cederträ
Höjd: 74 cm
Bredd 220 cm
Djup: 90 cm

Specifikationer

Varumärkeskagerak
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop