product
22420Skagerak Danmark Overlap Bord Ø62https://www.stonefactory.se/utomhus/utemobler/matgrupp/skagerak-danmark-overlap-bord-62-vit?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/skagerak-danmark-overlap-bord-62-vit-stonefactory.se.jpgOutOfStock7195SEK/utomhus/utemobler/utomhus/utemobler/matgrupp/utomhus/utemobler/cafemoblerSkagerak Overlap runt bord. Ett enkelt högkvalitativt bord som står stadigt. Bordet är lätt att kombinera med olika slags stolar, det minimalistiska utseendet gör att det lämpar sig både utom och inomhus. Skagerak är ett Danskt familjeföretag som designar och tillverkar möbler med tradition och yrkesstolthet. Fokus ligger på högsta kvalitet och modern hållbar design med framförallt att man har en hållbar och rättvis tillverkning och tillämpar FN:s CSR principer gällande framställningen av timmer och använder endast certifierat material i alla möbler. Skagerak arbetar även med FSC som står för Forest Stewardship Council och är en internationell medlemsorganisation som arbetar för att världens skogar ska brukas ansvarsfullt. Det gemensamma målet är att utveckla skogsbruksmetoder som på bästa sätt tar hänsyn till miljön och sociala förhållanden. <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td><b>Varumärke:</b></td> <td>Skagerak</td> </tr> <tr> <td><b>Material:</b></td> <td>Rostfritt stål, Kompaktlaminat</td> </tr> <tr> <td><b>Färg:</b></td> <td>Vit</td> </tr> <tr> <td><b>Höjd:</b></td> <td>72,5 cm</td> </tr> <td><b>Diameter</b></td> <td>62 cm</td> </tr> </tbody> </table>7195
Skagerak Danmark Overlap Bord Ø62

Skagerak Danmark Overlap Bord Ø62

Vit

skagerak
7195 SEK / st.

Restnoterad

Artikelnummer: 1392040

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Skagerak Overlap runt bord. Ett enkelt högkvalitativt bord som står stadigt. Bordet är lätt att kombinera med olika slags stolar, det minimalistiska utseendet gör att det lämpar sig både utom och inomhus.
Skagerak är ett Danskt familjeföretag som designar och tillverkar möbler med tradition och yrkesstolthet. Fokus ligger på högsta kvalitet och modern hållbar design med framförallt att man har en hållbar och rättvis tillverkning och tillämpar FN:s CSR principer gällande framställningen av timmer och använder endast certifierat material i alla möbler. Skagerak arbetar även med FSC som står för Forest Stewardship Council och är en internationell medlemsorganisation som arbetar för att världens skogar ska brukas ansvarsfullt. Det gemensamma målet är att utveckla skogsbruksmetoder som på bästa sätt tar hänsyn till miljön och sociala förhållanden.
Varumärke: Skagerak
Material: Rostfritt stål, Kompaktlaminat
Färg: Vit
Höjd: 72,5 cm
Diameter 62 cm

Specifikationer

Varumärkeskagerak
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop