• 08-22 16 00
 • kundservice@stonefactory.se
  • Kundtjänst
 • Till kassan
Stonefactory
 • Nöjdhetsgaranti
 • Prisgaranti
 • Snabba leveranser
 • Stonefactory
product
22330Skagerak Danmark Drachmann Bord 190 Teak https://www.stonefactory.se/utomhus/utemobler/matgrupp/skagerak-danmark-drachmann-bord-190-teak?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/skagerak-danmark-drachmann-bord-190-teak-2-stonefactory.se.jpgOutOfStock18695SEK/utomhus/utemobler/utomhus/utemobler/matgrupp/utomhus/utemobler/cafemoblerDrachmann bord utstrålar soliditet och elegans på samma gång. Skagerak är ett Danskt familjeföretag som designar och tillverkar möbler med tradition och yrkesstolthet. Fokus ligger på högsta kvalitet och modern hållbar design med framförallt att man har en hållbar och rättvis tillverkning och tillämpar FN:s CSR principer gällande framställningen av timmer och använder endast certifierat material i alla möbler. Skagerak arbetar även med FSC som står för Forest Stewardship Council och är en internationell medlemsorganisation som arbetar för att världens skogar ska brukas ansvarsfullt. Det gemensamma målet är att utveckla skogsbruksmetoder som på bästa sätt tar hänsyn till miljön och sociala förhållanden. Teak Teak med sitt botaniska namn Tectona är ett hårt och tåligt material som tål fukt och vatten väldigt bra. Därav är detta ett ypperligt materialval vid tillverkning av robusta utomhusmöbler. Teak är ett populärt och tåligt träslag och är ett ädelträ med goda egenskaper som passar vårt Skandinaviska klimat. Med utemöbler i teak kan man antingen låta dem åldras och bli gråa alternativt att olja dem. Teak rengörs gärna med ljummet vatten och grönsåpa. <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td><b>Varumärke:</b></td> <td>Skagerak</td> </tr> <tr> <td><b>Material:</b></td> <td>Teak</td> </tr> <tr> <td><b>Höjd:</b></td> <td>72 cm</td> </tr> <td><b>Bredd</b></td> <td>86 cm</td> </tr> <tr> <td><b>Längd:</b></td> <td>190 cm</td> </tr> </tbody> </table>18695
 • Hem
 • Utomhus
 • Utemöbler
 • Skagerak Danmark Drachmann Bord 190 Teak
Skagerak Danmark Drachmann Bord 190 Teak
Skagerak Danmark Drachmann Bord 190 Teak

Skagerak Danmark Drachmann Bord 190 Teak

skagerak
18 695 kr

Restnoterad

Artikelnummer: S1042020

Enhet: st.

 • Nöjdhetsgaranti
 • Prisgaranti
 • Snabba leveranser

Beskrivning

Drachmann bord utstrålar soliditet och elegans på samma gång.
Skagerak är ett Danskt familjeföretag som designar och tillverkar möbler med tradition och yrkesstolthet. Fokus ligger på högsta kvalitet och modern hållbar design med framförallt att man har en hållbar och rättvis tillverkning och tillämpar FN:s CSR principer gällande framställningen av timmer och använder endast certifierat material i alla möbler. Skagerak arbetar även med FSC som står för Forest Stewardship Council och är en internationell medlemsorganisation som arbetar för att världens skogar ska brukas ansvarsfullt. Det gemensamma målet är att utveckla skogsbruksmetoder som på bästa sätt tar hänsyn till miljön och sociala förhållanden. Teak Teak med sitt botaniska namn Tectona är ett hårt och tåligt material som tål fukt och vatten väldigt bra. Därav är detta ett ypperligt materialval vid tillverkning av robusta utomhusmöbler. Teak är ett populärt och tåligt träslag och är ett ädelträ med goda egenskaper som passar vårt Skandinaviska klimat. Med utemöbler i teak kan man antingen låta dem åldras och bli gråa alternativt att olja dem. Teak rengörs gärna med ljummet vatten och grönsåpa.
Varumärke: Skagerak
Material: Teak
Höjd: 72 cm
Bredd 86 cm
Längd: 190 cm

Specifikationer

Varumärkeskagerak
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop