product
22411Skagerak Danmark Bow Bordhttps://www.stonefactory.se/utomhus/utemobler/matgrupp/skagerak-danmark-bow-bord?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/skagerak-danmark-bow-bord-stonefactory.se.jpgOutOfStock1995SEK/utomhus/utemobler/utomhus/utemobler/matgrupp/utomhus/utemobler/cafemoblerBow bord från Skagerak är ett smidigt och lättviktigt fällbord för inomhus- och utomhusbruk. Bordet är enkelt, praktiskt och utgör ett perfekt extrabord då det är smidigt att flytta och att fälla ihop. Skagerak är ett Danskt familjeföretag som designar och tillverkar möbler med tradition och yrkesstolthet. Fokus ligger på högsta kvalitet och modern hållbar design med framförallt att man har en hållbar och rättvis tillverkning och tillämpar FN:s CSR principer gällande framställningen av timmer och använder endast certifierat material i alla möbler. Skagerak arbetar även med FSC som står för Forest Stewardship Council och är en internationell medlemsorganisation som arbetar för att världens skogar ska brukas ansvarsfullt. Det gemensamma målet är att utveckla skogsbruksmetoder som på bästa sätt tar hänsyn till miljön och sociala förhållanden. <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td><b>Varumärke:</b></td> <td>Skagerak</td> </tr> <tr> <td><b>Material:</b></td> <td>Lackerad metall</td> </tr> <tr> <td><b>Höjd:</b></td> <td>51 cm</td> </tr> <td><b>Bredd</b></td> <td>50 cm</td> </tr> <tr> <td><b>Djup:</b></td> <td>40,5 cm</td> </tr> </tbody> </table>1995
Skagerak Danmark Bow Bord

Skagerak Danmark Bow Bord

Svart

skagerak
1995 SEK / st.

Restnoterad

Artikelnummer: 1391003

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Bow bord från Skagerak är ett smidigt och lättviktigt fällbord för inomhus- och utomhusbruk. Bordet är enkelt, praktiskt och utgör ett perfekt extrabord då det är smidigt att flytta och att fälla ihop.
Skagerak är ett Danskt familjeföretag som designar och tillverkar möbler med tradition och yrkesstolthet. Fokus ligger på högsta kvalitet och modern hållbar design med framförallt att man har en hållbar och rättvis tillverkning och tillämpar FN:s CSR principer gällande framställningen av timmer och använder endast certifierat material i alla möbler. Skagerak arbetar även med FSC som står för Forest Stewardship Council och är en internationell medlemsorganisation som arbetar för att världens skogar ska brukas ansvarsfullt. Det gemensamma målet är att utveckla skogsbruksmetoder som på bästa sätt tar hänsyn till miljön och sociala förhållanden.
Varumärke: Skagerak
Material: Lackerad metall
Höjd: 51 cm
Bredd 50 cm
Djup: 40,5 cm

Specifikationer

Varumärkeskagerak
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop