product
22485Skagerak Danmark Aito Loungestolhttps://www.stonefactory.se/utomhus/utemobler/loungegrupper/skagerak-danmark-aito-loungestol-22485?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/skagerak-danmark-aito-loungestol-22485-4-stonefactory.se.jpgOutOfStock7195SEK/utomhus/utemobler/utomhus/utemobler/loungegrupper/utomhus/utemobler/matgrupp/utomhus/utemobler/cafemoblerAito loungestol är flexibel och mångsidig. Utseendet tilltalar både inom- och utomhusmiljö. Stolen är enkel med en lätt vaderad sits som du kan bära med dig till havet, till terrassen eller till sommarstugan. Dynan är tillverkad i Barriere Panama som har hög UV-beständighet och är snabbtorkande. Skagerak är ett Danskt familjeföretag som designar och tillverkar möbler med tradition och yrkesstolthet. Fokus ligger på högsta kvalitet och modern hållbar design med framförallt att man har en hållbar och rättvis tillverkning och tillämpar FN:s CSR principer gällande framställningen av timmer och använder endast certifierat material i alla möbler. Skagerak arbetar även med FSC som står för Forest Stewardship Council och är en internationell medlemsorganisation som arbetar för att världens skogar ska brukas ansvarsfullt. Det gemensamma målet är att utveckla skogsbruksmetoder som på bästa sätt tar hänsyn till miljön och sociala förhållanden. <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td><b>Varumärke:</b></td> <td>Skagerak</td> </tr> <tr> <td><b>Material:</b></td> <td>Teak/Barriere vävd textil</td> </tr> <tr> <td><b>Färg Dyna:</b></td> <td>Olivgrön</td> </tr> <tr> <td><b>Höjd:</b></td> <td>70 cm </td> <tr> <td><b>Sitthöjd:</b></td> <td>40 cm</td> </tr> <td><b>Djup</b></td> <td> 80,7 cm</td> </tr> </tr> <td><b>Bredd</b></td> <td>75,7 cm</td> </tr> </tbody> </table>7195
Skagerak Danmark Aito Loungestol
Skagerak Danmark Aito Loungestol
Skagerak Danmark Aito Loungestol
Skagerak Danmark Aito Loungestol

Skagerak Danmark Aito Loungestol

skagerak
7195 SEK / st.

Restnoterad

Artikelnummer: 1560601

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Aito loungestol är flexibel och mångsidig. Utseendet tilltalar både inom- och utomhusmiljö. Stolen är enkel med en lätt vaderad sits som du kan bära med dig till havet, till terrassen eller till sommarstugan. Dynan är tillverkad i Barriere Panama som har hög UV-beständighet och är snabbtorkande.
Skagerak är ett Danskt familjeföretag som designar och tillverkar möbler med tradition och yrkesstolthet. Fokus ligger på högsta kvalitet och modern hållbar design med framförallt att man har en hållbar och rättvis tillverkning och tillämpar FN:s CSR principer gällande framställningen av timmer och använder endast certifierat material i alla möbler. Skagerak arbetar även med FSC som står för Forest Stewardship Council och är en internationell medlemsorganisation som arbetar för att världens skogar ska brukas ansvarsfullt. Det gemensamma målet är att utveckla skogsbruksmetoder som på bästa sätt tar hänsyn till miljön och sociala förhållanden.
Varumärke: Skagerak
Material: Teak/Barriere vävd textil
Färg Dyna: Olivgrön
Höjd: 70 cm
Sitthöjd: 40 cm
Djup 80,7 cm
Bredd 75,7 cm

Specifikationer

Varumärkeskagerak
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop