• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
99954Metalcraft Solsäng Mallorca - 2 Packhttps://www.stonefactory.se/utomhus/utemobler/solstolar/metalcraft-solsang-mallorca-2-pack?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Metalcraft-Solsang-Mallorca---2-Pack.jpegInStock2485SEK/utomhus/utomhus/utemobler/utomhus/utemobler/solstolarNjut av solen i en skön halvliggande ställning tillsammans med en kär vän! När du köper solsängsmodellen Mallorca får du två stycken lätthanterade loungestolar i mörkgrå färg med tillhörande nackkuddar, tillverkade i textoline med aluminiumram. Fäll ihop och ta med dem till stranden, till poolen, eller ställ upp i trädgården och få känslan av hemester. <p> Textoline är ett syntetiskt tyg som är uppbyggt av mycket starka polyestertrådar med PVC-överdrag. Det gör det till ett mycket tåligt material som passar utmärkt i utomhusmiljöer. Solsängen är underhållsfri och tålig mot väder och vind, och kan torkas rent med en fuktig trasa vid behov. Den kraftiga men lättviktiga aluminiumramen gör att sunloungern står stadigt trots sin flyttbarhet. Armstöden är vadderade för ökad komfort. 2485

Metalcraft Solsäng Mallorca - 2 Pack

Njut av solen i en skön halvliggande ställning tillsammans med en kär vän! När du köper solsängsmodellen Mallorca får du två stycken lätthanterade loungestolar i mörkgrå färg med tillhörande nackkuddar, tillverkade i textoline med aluminiumram.
2485 SEK / st.
Visa prishistorik

Artikelnummer: 151-1-10

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory