product
22429Skagerak Danmark Tradition Hörnmodulhttps://www.stonefactory.se/utomhus/utemobler/loungegrupper/skagerak-danmark-tradition-hornmodul-22429?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/skagerak-danmark-tradition-hornmodul-22429-stonefactory.se.jpgOutOfStock11516SEK/utomhus/utemobler/utomhus/utemobler/loungegrupper/utomhus/utemobler/matgrupp/utomhus/utemobler/cafemoblerMed Tradition har du möjlighet att skapa utemöbeln som passar dig. Bygg en hörnsoffa eller använd delarna var för sig som fåtöljer. Möjligheterna är många som kan anpassas efter dina behov utan att kompromissa för estetik, komfort eller kvalitet. Skagerak är ett Danskt familjeföretag som designar och tillverkar möbler med tradition och yrkesstolthet. Fokus ligger på högsta kvalitet och modern hållbar design med framförallt att man har en hållbar och rättvis tillverkning och tillämpar FN:s CSR principer gällande framställningen av timmer och använder endast certifierat material i alla möbler. Skagerak arbetar även med FSC som står för Forest Stewardship Council och är en internationell medlemsorganisation som arbetar för att världens skogar ska brukas ansvarsfullt. Det gemensamma målet är att utveckla skogsbruksmetoder som på bästa sätt tar hänsyn till miljön och sociala förhållanden. <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td><b>Varumärke:</b></td> <td>Skagerak</td> </tr> <tr> <td><b>Material:</b></td> <td>Aluminium/Barriere® vävd textil</td> </tr> <tr> <td><b>Färg:</b></td> <td> Mörkgrå/Mörkgrå</td> </tr> <tr> <td><b>Höjd:</b></td> <td>75 cm</td> </tr> <tr> <td><b>Sitthöjd:</b></td> <td>39 cm</td> </tr> <td><b>Djup</b></td> <td> 85 cm</td> </tr> </tr> <td><b>Bredd</b></td> <td>85 cm</td> </tr> </tbody> </table>14395
Skagerak Danmark Tradition Hörnmodul
Skagerak Danmark Tradition Hörnmodul

Skagerak Danmark Tradition Hörnmodul

Finns i fler färger

skagerak
11516 SEK / st.
14395 SEK / st.

Restnoterad

Artikelnummer: 1505932

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Med Tradition har du möjlighet att skapa utemöbeln som passar dig. Bygg en hörnsoffa eller använd delarna var för sig som fåtöljer. Möjligheterna är många som kan anpassas efter dina behov utan att kompromissa för estetik, komfort eller kvalitet.
Skagerak är ett Danskt familjeföretag som designar och tillverkar möbler med tradition och yrkesstolthet. Fokus ligger på högsta kvalitet och modern hållbar design med framförallt att man har en hållbar och rättvis tillverkning och tillämpar FN:s CSR principer gällande framställningen av timmer och använder endast certifierat material i alla möbler. Skagerak arbetar även med FSC som står för Forest Stewardship Council och är en internationell medlemsorganisation som arbetar för att världens skogar ska brukas ansvarsfullt. Det gemensamma målet är att utveckla skogsbruksmetoder som på bästa sätt tar hänsyn till miljön och sociala förhållanden.
Varumärke: Skagerak
Material: Aluminium/Barriere® vävd textil
Färg: Mörkgrå/Mörkgrå
Höjd: 75 cm
Sitthöjd: 39 cm
Djup 85 cm
Bredd 85 cm

Specifikationer

Varumärkeskagerak
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop