product
22434Skagerak Danmark Tradition Bord 40,5https://www.stonefactory.se/utomhus/utemobler/matgrupp/skagerak-danmark-tradition-bord-405?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/skagerak-danmark-tradition-bord-405-2-stonefactory.se.jpgOutOfStock8076SEK/utomhus/utemobler/utomhus/utemobler/matgrupp/utomhus/utemobler/cafemoblerTradition bord från Skagerak är lätt att kombinera med andra typer av möbler. Skagerak är ett Danskt familjeföretag som designar och tillverkar möbler med tradition och yrkesstolthet. Fokus ligger på högsta kvalitet och modern hållbar design med framförallt att man har en hållbar och rättvis tillverkning och tillämpar FN:s CSR principer gällande framställningen av timmer och använder endast certifierat material i alla möbler. Skagerak arbetar även med FSC som står för Forest Stewardship Council och är en internationell medlemsorganisation som arbetar för att världens skogar ska brukas ansvarsfullt. Det gemensamma målet är att utveckla skogsbruksmetoder som på bästa sätt tar hänsyn till miljön och sociala förhållanden. <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td><b>Varumärke:</b></td> <td>Skagerak</td> </tr> <tr> <td><b>Material:</b></td> <td>Teak/Aluminium</td> </tr> <tr> <td><b>Färg:</b></td> <td>Grå aluminium</td> </tr> <tr> <td><b>Höjd:</b></td> <td>40,5 cm</td> </tr> <td><b>Bredd</b></td> <td>75 cm</td> </tr> </tr> <td><b>Längd</b></td> <td>75 cm</td> </tr> </tbody> </table>10076
Skagerak Danmark Tradition Bord 40,5
Skagerak Danmark Tradition Bord 40,5

Skagerak Danmark Tradition Bord 40,5

skagerak
8076 SEK / st.
10076 SEK / st.

Restnoterad

Artikelnummer: 1505902

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Tradition bord från Skagerak är lätt att kombinera med andra typer av möbler.
Skagerak är ett Danskt familjeföretag som designar och tillverkar möbler med tradition och yrkesstolthet. Fokus ligger på högsta kvalitet och modern hållbar design med framförallt att man har en hållbar och rättvis tillverkning och tillämpar FN:s CSR principer gällande framställningen av timmer och använder endast certifierat material i alla möbler. Skagerak arbetar även med FSC som står för Forest Stewardship Council och är en internationell medlemsorganisation som arbetar för att världens skogar ska brukas ansvarsfullt. Det gemensamma målet är att utveckla skogsbruksmetoder som på bästa sätt tar hänsyn till miljön och sociala förhållanden.
Varumärke: Skagerak
Material: Teak/Aluminium
Färg: Grå aluminium
Höjd: 40,5 cm
Bredd 75 cm
Längd 75 cm

Specifikationer

Varumärkeskagerak
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop