product
22442Skagerak Danmark Selandia Bord Ø94https://www.stonefactory.se/utomhus/utemobler/skagerak-danmark-selandia-bord-94?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/skagerak-danmark-selandia-bord-94-3-stonefactory.se.jpgOutOfStock9295SEK/utomhus/utemobler/utomhus/utemobler/matgrupp/utomhus/utemobler/cafemoblerSelandia är en klassiker inom funktionella klappmöbler. Inspirationen kommer från de lätta, utrymmessnåla möblerna som ofta användes på fartyg där de lätt kunde fällas ihop och ställas undan när plats behövdes. Tack vare en genomtänkt design har stolen en helt unik sittkomfort och samtidigt en mycket bra kvalitét. Teak Teak med sitt botaniska namn Tectona är ett hårt och tåligt material som tål fukt och vatten väldigt bra. Därav är detta ett ypperligt materialval vid tillverkning av robusta utomhusmöbler. Teak är ett populärt och tåligt träslag och är ett ädelträ med goda egenskaper som passar vårt Skandinaviska klimat. Med utemöbler i teak kan man antingen låta dem åldras och bli gråa alternativt att olja dem. Teak rengörs gärna med ljummet vatten och grönsåpa. Skagerak är ett Danskt familjeföretag som designar och tillverkar möbler med tradition och yrkesstolthet. Fokus ligger på högsta kvalitet och modern hållbar design med framförallt att man har en hållbar och rättvis tillverkning och tillämpar FN:s CSR principer gällande framställningen av timmer och använder endast certifierat material i alla möbler. Skagerak arbetar även med FSC som står för Forest Stewardship Council och är en internationell medlemsorganisation som arbetar för att världens skogar ska brukas ansvarsfullt. Det gemensamma målet är att utveckla skogsbruksmetoder som på bästa sätt tar hänsyn till miljön och sociala förhållanden. <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td><b>Varumärke:</b></td> <td>Skagerak</td> </tr> <tr> <td><b>Material:</b></td> <td>Teak</td> </tr> <tr> <td><b>Höjd:</b></td> <td>73 cm</td> </tr> <td><b>Diameter</b></td> <td>94</td> </tr> </tbody> </table>9295
Skagerak Danmark Selandia Bord Ø94
Skagerak Danmark Selandia Bord Ø94
Skagerak Danmark Selandia Bord Ø94

Skagerak Danmark Selandia Bord Ø94

skagerak
9295 SEK / st.

Restnoterad

Artikelnummer: 1400519

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Selandia är en klassiker inom funktionella klappmöbler. Inspirationen kommer från de lätta, utrymmessnåla möblerna som ofta användes på fartyg där de lätt kunde fällas ihop och ställas undan när plats behövdes. Tack vare en genomtänkt design har stolen en helt unik sittkomfort och samtidigt en mycket bra kvalitét.
Teak Teak med sitt botaniska namn Tectona är ett hårt och tåligt material som tål fukt och vatten väldigt bra. Därav är detta ett ypperligt materialval vid tillverkning av robusta utomhusmöbler. Teak är ett populärt och tåligt träslag och är ett ädelträ med goda egenskaper som passar vårt Skandinaviska klimat. Med utemöbler i teak kan man antingen låta dem åldras och bli gråa alternativt att olja dem. Teak rengörs gärna med ljummet vatten och grönsåpa. Skagerak är ett Danskt familjeföretag som designar och tillverkar möbler med tradition och yrkesstolthet. Fokus ligger på högsta kvalitet och modern hållbar design med framförallt att man har en hållbar och rättvis tillverkning och tillämpar FN:s CSR principer gällande framställningen av timmer och använder endast certifierat material i alla möbler. Skagerak arbetar även med FSC som står för Forest Stewardship Council och är en internationell medlemsorganisation som arbetar för att världens skogar ska brukas ansvarsfullt. Det gemensamma målet är att utveckla skogsbruksmetoder som på bästa sätt tar hänsyn till miljön och sociala förhållanden.
Varumärke: Skagerak
Material: Teak
Höjd: 73 cm
Diameter 94

Specifikationer

Varumärkeskagerak
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop