product
22401Skagerak Danmark Mira Bord 160https://www.stonefactory.se/utomhus/utemobler/matgrupp/skagerak-danmark-mira-bord-160-22401?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/skagerak-danmark-mira-bord-160-2-stonefactory.se.jpgOutOfStock7195SEK/utomhus/utemobler/utomhus/utemobler/matgrupp/utomhus/utemobler/cafemoblerBord Mira från Skagerak i lackad metall med bordsskiva av metallnät. Det finmaskiga metallnätet ger ett luftigt intryck och ger en skymt av underredets konstruktion. Skagerak är ett Danskt familjeföretag som designar och tillverkar möbler med tradition och yrkesstolthet. Fokus ligger på högsta kvalitet och modern hållbar design med framförallt att man har en hållbar och rättvis tillverkning och tillämpar FN:s CSR principer gällande framställningen av timmer och använder endast certifierat material i alla möbler. Skagerak arbetar även med FSC som står för Forest Stewardship Council och är en internationell medlemsorganisation som arbetar för att världens skogar ska brukas ansvarsfullt. Det gemensamma målet är att utveckla skogsbruksmetoder som på bästa sätt tar hänsyn till miljön och sociala förhållanden. <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td><b>Varumärke:</b></td> <td>Skagerak</td> </tr> <tr> <td><b>Material:</b></td> <td>Lackerad Metall</td> </tr> <tr> <td><b>Färg:</b></td> <td>Svart</td> </tr> <tr> <td><b>Höjd:</b></td> <td> 73 cm</td> </tr> <td><b>Bredd</b></td> <td>160 cm</td> </tr> </tr> <td><b>Djup</b></td> <td>80 cm</td> </tr> </tbody> </table>7195
Skagerak Danmark Mira Bord 160

Skagerak Danmark Mira Bord 160

skagerak
7195 SEK / st.

Restnoterad

Artikelnummer: 1395033

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Bord Mira från Skagerak i lackad metall med bordsskiva av metallnät. Det finmaskiga metallnätet ger ett luftigt intryck och ger en skymt av underredets konstruktion.
Skagerak är ett Danskt familjeföretag som designar och tillverkar möbler med tradition och yrkesstolthet. Fokus ligger på högsta kvalitet och modern hållbar design med framförallt att man har en hållbar och rättvis tillverkning och tillämpar FN:s CSR principer gällande framställningen av timmer och använder endast certifierat material i alla möbler. Skagerak arbetar även med FSC som står för Forest Stewardship Council och är en internationell medlemsorganisation som arbetar för att världens skogar ska brukas ansvarsfullt. Det gemensamma målet är att utveckla skogsbruksmetoder som på bästa sätt tar hänsyn till miljön och sociala förhållanden.
Varumärke: Skagerak
Material: Lackerad Metall
Färg: Svart
Höjd: 73 cm
Bredd 160 cm
Djup 80 cm

Specifikationer

Varumärkeskagerak
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop