product
22397Skagerak Danmark Mira Armstöd Gråhttps://www.stonefactory.se/utomhus/utemobler/matgrupp/skagerak-danmark-mira-armstod-gra?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/skagerak-danmark-mira-armstod-gra-2-stonefactory.se.jpgOutOfStock3395SEK/utomhus/utemobler/utomhus/utemobler/matgrupp/utomhus/utemobler/cafemoblerMira Chair från danska Skagerak är en stapelbar stol i lackad metall med sits och ryggstöd av metallnät. Lätt att stapla, lätt att kombinera och lätt att tycka om. Med armstöd. Skagerak är ett Danskt familjeföretag som designar och tillverkar möbler med tradition och yrkesstolthet. Fokus ligger på högsta kvalitet och modern hållbar design med framförallt att man har en hållbar och rättvis tillverkning och tillämpar FN:s CSR principer gällande framställningen av timmer och använder endast certifierat material i alla möbler. Skagerak arbetar även med FSC som står för Forest Stewardship Council och är en internationell medlemsorganisation som arbetar för att världens skogar ska brukas ansvarsfullt. Det gemensamma målet är att utveckla skogsbruksmetoder som på bästa sätt tar hänsyn till miljön och sociala förhållanden. <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td><b>Varumärke:</b></td> <td>Skagerak</td> </tr> <tr> <td><b>Material:</b></td> <td>Lackerad Metall</td> </tr> <tr> <td><b>Färg:</b></td> <td>Grå</td> </tr> <tr> <td><b>Höjd:</b></td> <td> 78 cm</td> </tr> <td><b>Bredd</b></td> <td>58 cm</td> </tr> </tr> <td><b>Djup</b></td> <td>51 cm</td> </tr> </tbody> </table>3395
Skagerak Danmark Mira Armstöd Grå
Skagerak Danmark Mira Armstöd Grå

Skagerak Danmark Mira Armstöd Grå

skagerak
3395 SEK / st.

Restnoterad

Artikelnummer: 1395011

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Mira Chair från danska Skagerak är en stapelbar stol i lackad metall med sits och ryggstöd av metallnät. Lätt att stapla, lätt att kombinera och lätt att tycka om. Med armstöd.
Skagerak är ett Danskt familjeföretag som designar och tillverkar möbler med tradition och yrkesstolthet. Fokus ligger på högsta kvalitet och modern hållbar design med framförallt att man har en hållbar och rättvis tillverkning och tillämpar FN:s CSR principer gällande framställningen av timmer och använder endast certifierat material i alla möbler. Skagerak arbetar även med FSC som står för Forest Stewardship Council och är en internationell medlemsorganisation som arbetar för att världens skogar ska brukas ansvarsfullt. Det gemensamma målet är att utveckla skogsbruksmetoder som på bästa sätt tar hänsyn till miljön och sociala förhållanden.
Varumärke: Skagerak
Material: Lackerad Metall
Färg: Grå
Höjd: 78 cm
Bredd 58 cm
Djup 51 cm

Specifikationer

Varumärkeskagerak
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop