product
22477Skagerak Danmark Fuori Pallhttps://www.stonefactory.se/utomhus/utemobler/matgrupp/skagerak-danmark-fuori-pall?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/skagerak-danmark-fuori-pall-stonefactory.se.jpgOutOfStock2895SEK/utomhus/utemobler/utomhus/utemobler/matgrupp/utomhus/utemobler/cafemoblerFuori Pall. Den krökta lackerade aluminiumstommen är enkel i sin design och passar till många andra utemöbler. Skagerak är ett Danskt familjeföretag som designar och tillverkar möbler med tradition och yrkesstolthet. Fokus ligger på högsta kvalitet och modern hållbar design med framförallt att man har en hållbar och rättvis tillverkning och tillämpar FN:s CSR principer gällande framställningen av timmer och använder endast certifierat material i alla möbler. Skagerak arbetar även med FSC som står för Forest Stewardship Council och är en internationell medlemsorganisation som arbetar för att världens skogar ska brukas ansvarsfullt. Det gemensamma målet är att utveckla skogsbruksmetoder som på bästa sätt tar hänsyn till miljön och sociala förhållanden. <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td><b>Varumärke:</b></td> <td>Skagerak</td> </tr> <tr> <td><b>Material:</b></td> <td>Aluminium</td> </tr> <tr> <td><b>Höjd:</b></td> <td>40 cm</td> </tr> </tr> <td><b>Djup</b></td> <td>40 cm</td> </tr> </tr> <td><b>Bredd</b></td> <td>40 cm</td> </tr> </tbody> </table>2895
Skagerak Danmark Fuori Pall
Skagerak Danmark Fuori Pall

Skagerak Danmark Fuori Pall

skagerak
2895 SEK / st.

Restnoterad

Artikelnummer: 1560503

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Fuori Pall. Den krökta lackerade aluminiumstommen är enkel i sin design och passar till många andra utemöbler.
Skagerak är ett Danskt familjeföretag som designar och tillverkar möbler med tradition och yrkesstolthet. Fokus ligger på högsta kvalitet och modern hållbar design med framförallt att man har en hållbar och rättvis tillverkning och tillämpar FN:s CSR principer gällande framställningen av timmer och använder endast certifierat material i alla möbler. Skagerak arbetar även med FSC som står för Forest Stewardship Council och är en internationell medlemsorganisation som arbetar för att världens skogar ska brukas ansvarsfullt. Det gemensamma målet är att utveckla skogsbruksmetoder som på bästa sätt tar hänsyn till miljön och sociala förhållanden.
Varumärke: Skagerak
Material: Aluminium
Höjd: 40 cm
Djup 40 cm
Bredd 40 cm

Specifikationer

Varumärkeskagerak
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop