• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
99950Lyfco Utemöbler Skärhamn - Gråhttps://www.stonefactory.se/utomhus/utemobler/matgrupp/lyfco-utemobler-skarhamn-gra?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Lyfco-Utemobler-Skarhamn---Gra.jpgInStock11860SEK/utomhus/utomhus/utemobler/utomhus/utemobler/matgruppStor matgrupp utemöbler i vävd konstrotting för 10 personer. Bord, 6 st stolar och 4 sittpallar ingår. Bordet är 180 x 120 cm och har en bordsskiva av svart härdat glas i 3 sektioner med tjocklek 5 mm. Rottingen är handvävd i tät grå väv. Svarta dynor ingår (tjocklek 5 cm). Stolarnas ryggstöd är fällbart. Det gör att stolarna, dynorna och pallarna kan skjutas in under bordet, så de tar lite plats när utemöblerna inte används (se en av bilderna). <p> Dynornas ytterklädsel kan tas av (öppnas med dragkedja) och tvättas vid behov. <p> Konstrotting är mycket väderbeständigt, och trädgårdsmöblerna kan stå ute i princip året runt. Rottingen är behandlad och vattenavvisande. 11860

Lyfco Utemöbler Skärhamn - Grå

Stor matgrupp utemöbler i vävd konstrotting för 10 personer. Bord, 6 st stolar och 4 sittpallar ingår. Bordet är 180 x 120 cm och har en bordsskiva av svart härdat glas i 3 sektioner med tjocklek 5 mm.
11860 SEK / st.
Visa prishistorik

Artikelnummer: 166-1-71

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory