• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
99948Lyfco Solsäng Haga 200 x 140 cmhttps://www.stonefactory.se/utomhus/utemobler/solstolar/lyfco-solsang-haga-200-x-140-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Lyfco-Solsang-Haga-200-x-140-cm.jpgInStock5869SEK/utomhus/utomhus/utemobler/utomhus/utemobler/solstolarLyfco Haga solsäng i konstrotting av hög kvalitet för utomhusanvändning. Perfekt för en eller två personer som vill hänga och ta det lugnt i trädgården eller på uteplatsen, antingen med eller utan sol. Solsängen har två parallella höj- och sänkbara ryggstöd med inte mindre än sju lägen i båda ändar. Sängen är hela 140 cm bred, 200 cm lång och 35 cm hög. Med soltaket inräknat är den 165 cm hög. <p> Rottingen är handvävd i tät naturbrun konstrotting. Det snygga tak/solskyddet av cremevit polyester ingår och matchar de bekväma cremevita dynorna som givetvis också ingår (tjocklek 5cm). Underredet och takkonstruktionen med sin bastanta båge är gjord i pulverlackerad stål som skapar stabilitet, säkerställer kvalitet och bidrar till den snygga designen. <p> Dynornas ytterklädsel kan tas av (öppnas med dragkedja) och tvättas vid behov. <p> Konstrotting är mycket väderbeständigt, och utemöblerna kan stå ute i princip året runt. Rottingen är behandlad och vattenavvisande. Det kan vara bra att täcka över solsängen vintertid. Dynorna bör man dock ta in när det regnar.5869

Lyfco Solsäng Haga 200 x 140 cm

Lyfco Haga solsäng i konstrotting av hög kvalitet för utomhusanvändning. Perfekt för en eller två personer som vill hänga och ta det lugnt i trädgården eller på uteplatsen, antingen med eller utan sol.
5869 SEK / st.
Visa prishistorik

Artikelnummer: 166-1-67

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory