• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
99946Lyfco Soffgrupp Sannäs - Svarthttps://www.stonefactory.se/utomhus/utemobler/loungegrupper/lyfco-soffgrupp-sannas-svart?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Lyfco-Soffgrupp-Sannas---Svart.jpgInStock13119SEK/utomhus/utomhus/utemobler/utomhus/utemobler/loungegrupperExklusiv, lyxig soffgrupp utemöbler i konstrotting av hög kvalitet med smart inbyggd, regnavvisande förvaring i sitsen för t ex dynor, kuddar och filtar. Så nu behöver du inte köpa till platskrävande och dyra dynboxar för att hålla dina dynor skyddade från regn och smuts! Förvaringen kommer du enkelt åt genom tre stycken luckor på framsidan av sofforna och sedan är det bara att skjuta in dynorna. Du behöver alltså inte lyfta på någon tung sits för att komma åt förvaringen. <p> Hörnsoffan i Lyfco Sannäs loungeset är 225cm bred, 174cm djup och 82cm hög. Tresitssoffan är 182cm lång, 65cm djup och 82cm hög. Bordet är 120x70cm samt 65cm högt och har en 5mm tjock glasskiva av svart härdat glas. Rottingen är handvävd i tät svart väv och soffornas höga ryggstöd ger extra hög komfort. Mörkgrå sittdynor ingår (tjocklek 5cm), samt kuddar för ryggstöd. Dynornas ytterklädsel kan tas av (öppnas med dragkedja) och tvättas vid behov. <p> Bordet till denna loungegrupp är av högre modell (65cm) än vad som är brukligt till denna typ av soffmöbler för trädgården. Det gör att loungesetet även kan användas som matplats och man kan sitta upp till 8-9 personer och äta vid bordet. Perfekt vid t ex stora tillställningar när matgruppen inte räcker till, eller om man bara vill ta en bekväm, avslappnad fika. <p> Konstrotting är mycket väderbeständigt, och utemöblerna kan stå ute i princip året runt. Rottingen är behandlad och vattenavvisande. Det kan vara bra att täcka över loungemöblerna vintertid. Dynorna bör man dock ta in när det regnar. 13119

Lyfco Soffgrupp Sannäs - Svart

Exklusiv, lyxig soffgrupp utemöbler i konstrotting av hög kvalitet med smart inbyggd, regnavvisande förvaring i sitsen för t ex dynor, kuddar och filtar.
13119 SEK / st.
Visa prishistorik

Artikelnummer: 166-1-61

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory