• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
99941Lyfco Rund utomhus solsäng Höllviken - Svarthttps://www.stonefactory.se/utomhus/utemobler/solstolar/lyfco-rund-utomhus-solsang-hollviken-svart?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Lyfco-Rund-utomhus-solsang-Hollviken---Svart.jpgInStock9369SEK/utomhus/utomhus/utemobler/utomhus/utemobler/solstolarRund solsäng i konstrotting av hög kvalitet för användning utomhus. Lyfco Höllviken solsäng är modulbaserad och har en diameter på hela 230cm vilket gör ytan hela dubbelt så stor som många billiga solsängar med diameter 160cm. Tack vare modulsystemet kan du välja att skjuta isär några delar och använda utomhussängen som rund loungegrupp istället. Rottingen är handvävd i tät svart väv. Uppfällbart tak/solskydd av polyester ingår, som bromsas med gasfjädring. Cremefärgade dynor ingår (tjocklek 5cm). <p> Dynornas ytterklädsel kan tas av (öppnas med dragkedja) och tvättas vid behov. <p> Konstrotting är mycket väderbeständigt, och utemöblerna kan stå ute i princip året runt. Rottingen är behandlad och vattenavvisande. Det kan vara bra att täcka över solsängen vintertid. Dynorna bör man dock ta in när det regnar. 9369

Lyfco Rund utomhus solsäng Höllviken - Svart

Rund solsäng i konstrotting av hög kvalitet för användning utomhus. Lyfco Höllviken solsäng är modulbaserad och har en diameter på hela 230cm vilket gör ytan hela dubbelt så stor som många billiga solsängar med diameter 160cm.
9369 SEK / st.
Visa prishistorik

Artikelnummer: 166-1-17

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory