• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
99955Lyfco Matgrupp Tylesand - Vithttps://www.stonefactory.se/utomhus/utemobler/matgrupp/lyfco-matgrupp-tylesand-vit?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Lyfco-Matgrupp-Tylesand---Vit.jpegInStock8735SEK/utomhus/utomhus/utemobler/utomhus/utemobler/matgruppRund matgrupp utemöbler i vävd vit konstrotting. Runt bord samt 6st stolar ingår i Lyfco Tylesand. Det runda utebordet har diametern 140 cm och har en bordsskiva av svart härdat glas med tjocklek 5 mm. Rottingen är handvävd i tät cremevit väv. Dynorna ingår i denna matgrupp. <p> Dynorna (tjocklek 5 cm) har avtagbar klädsel med dragkedja, vilket gör att du lätt kan ta av och tvätta överdragen när det behövs. <p> Konstrotting är mycket väderbeständigt, och trädgårdsmöblerna kan stå ute i princip året runt. Rottingen är behandlad och vattenavvisande. Dynorna bör man ta in när det regnar. 8735

Lyfco Matgrupp Tylesand - Vit

Rund matgrupp utemöbler i vävd vit konstrotting. Runt bord samt 6st stolar ingår i Lyfco Tylesand. Det runda utebordet har diametern 140 cm och har en bordsskiva av svart härdat glas med tjocklek 5 mm.
8735 SEK / st.
Visa prishistorik

Artikelnummer: 166-1-20

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory