• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
99949Lyfco matgrupp Svanesund med 10 stolarhttps://www.stonefactory.se/utomhus/utemobler/matgrupp/lyfco-matgrupp-svanesund-220x160-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Lyfco-matgrupp-Svanesund-med-10-stolar.jpgInStock14994SEK/utomhus/utomhus/utemobler/utomhus/utemobler/matgruppStor matgrupp utemöbler i svart konstrotting av hög kvalitet med stort bord och 10 stycken stolar. Detta är en perfekt matgrupp för dig som ofta har stora sällskap hemma eller brukar vara många vid måltiderna. Bordet är hela 220 cm långt och 160 cm brett, vilket är större än de flesta andra matgrupper utemöbler på marknaden. Bordsskivan i Lyfco Svanesund är tillverkad i träslaget Acacia. Konstrottingen är handvävd i tät svart väv. Dynorna ingår (värde 1250 kr) i denna matgrupp trädgårdsmöbler. <p> Dynorna (tjocklek 5 cm) har avtagbar klädsel med dragkedja, vilket gör att du lätt kan ta av och tvätta överdragen när det behövs. <p> Konstrotting är mycket väderbeständigt, och trädgårdsmöbler i konstrotting kan stå ute i princip året runt. Rottingen är behandlad och vattenavvisande. Men då denna matgrupp utomhusmöbler innehåller en bordsyta av trä, rekommenderar vi att möblerna förvaras inomhus vintertid. Dynorna bör man ta in när det regnar. <p> Dynorna ingår i denna matgrupp trädgårdsmöbler. 14994

Lyfco matgrupp Svanesund med 10 stolar

Stor matgrupp utemöbler i svart konstrotting av hög kvalitet med stort bord och 10 stycken stolar. Detta är en perfekt matgrupp för dig som ofta har stora sällskap hemma eller brukar vara många vid måltiderna.
14994 SEK / st.
Visa prishistorik

Artikelnummer: 166-1-45

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory