• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
99942Lyfco Matgrupp Hunnebostrand - Svarthttps://www.stonefactory.se/utomhus/utemobler/matgrupp/lyfco-matgrupp-hunnebostrand-svart?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Lyfco-Matgrupp-Hunnebostrand---Svart.jpgInStock9985SEK/utomhus/utomhus/utemobler/utomhus/utemobler/matgruppRepresentativ matgrupp trädgårdsmöbler i vävd konstrotting. Bord samt 8st stolar ingår. Bordet är 190cm långt och har en bordsskiva av Acacia (trä) uppdelat i 3 sektioner. Rottingen är handvävd i tät svart väv. Dynorna ingår med dessa utemöbler. Dynorna (tjocklek 5cm) har avtagbar klädsel med dragkedja, vilket gör att du lätt kan ta av och tvätta överdragen när det behövs. <p> Konstrotting är mycket väderbeständigt, och trädgårdsmöblerna kan stå ute i princip året runt. Rottingen är behandlad och vattenavvisande. Då denna matgrupp utomhusmöbler innehåller en bordsyta av trä, rekommenderar vi att möblerna förvaras inomhus vintertid. Dynorna bör man ta in när det regnar. 9985

Lyfco Matgrupp Hunnebostrand - Svart

Representativ matgrupp trädgårdsmöbler i vävd konstrotting. Bord samt 8st stolar ingår. Bordet är 190cm långt och har en bordsskiva av Acacia (trä) uppdelat i 3 sektioner.
9985 SEK / st.
Visa prishistorik

Artikelnummer: 166-1-3

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory