• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
99951Lyfco Loungemöbler Kungshamn - Gråhttps://www.stonefactory.se/utomhus/utemobler/loungegrupper/lyfco-loungemobler-kungshamn-gra?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Lyfco-Loungemobler-Kungshamn---Gra-7.jpegInStock7485SEK/utomhus/utomhus/utemobler/utomhus/utemobler/loungegrupperSnygga loungemöbler i konstrotting av hög kvalitet med otroligt smart inbyggd, regnavvisande förvaring i sitsen för t ex dynor, kuddar och filtar. Så nu behöver du inte köpa till platskrävande och dyra dynboxar för att hålla dina dynor skyddade från regn och smuts! Förvaringen kommer du enkelt åt genom luckor på framsidan av soffan och sedan är det bara att skjuta in dynorna. Du behöver alltså inte lyfta på några tunga sitsar för att komma åt förvaringen. <p> Detta loungeset är 210 x 140 cm (L x B) och 70 cm högt. Bord ingår. Bordet är 70 x 70 cm samt 40 cm högt och har en 5 mm tjock glasskiva av härdat glas. Rottingen är handvävd i tät sobert grå väv. Svarta sittdynor ingår (tjocklek 5 cm) till dessa utemöbler. <p> Loungemöblerna är modulbaserad, så det går att placera den på flera alternativa sätt. T ex en lång och en smal del med kortsidan åt vänster/höger. <p> Dynornas ytterklädsel kan tas av (öppnas med dragkedja) och tvättas vid behov. <p> Konstrotting är mycket väderbeständigt, och utemöblerna kan stå ute i princip året runt. Rottingen är behandlad och vattenavvisande. Det kan vara bra att täcka över loungemöblerna vintertid och dynorna bör man ta in när det regnar för att öka dess livslängd. 7485

Lyfco Loungemöbler Kungshamn - Grå

Snygga loungemöbler i konstrotting av hög kvalitet med otroligt smart inbyggd, regnavvisande förvaring i sitsen för t ex dynor, kuddar och filtar.
7485 SEK / st.
Visa prishistorik

Artikelnummer: 166-1-74

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory