• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
99944Lyfco Loungegrupp Vrångö - Gråhttps://www.stonefactory.se/utomhus/utemobler/loungegrupper/lyfco-loungegrupp-vrango-gra?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Lyfco-Loungegrupp-Vrango---Gra.jpgInStock8744SEK/utomhus/utomhus/utemobler/utomhus/utemobler/loungegrupperLyfco Vrångö är en platsbesparande loungegrupp utemöbler i sobert grå konstrotting av hög kvalitet med en smart inbyggd, regnavvisande förvaring i sitsen för t ex dynor, kuddar och filtar. Så nu behöver du inte köpa till platskrävande och dyra dynboxar för att hålla dina dynor skyddade från regn och smuts! Förvaringen kommer du enkelt åt genom en lucka på framsidan av soffan och sedan är det bara att skjuta in dynorna. Du behöver alltså inte lyfta på någon tung sits för att komma åt förvaringen. <p> Perfekt loungeset för en balkong. Soffan är 164 x 164 cm (L x B) och 60 cm hög. Bord ingår. Bordet är 50 x 50 cm samt 25 cm högt och har en 5 mm tjock glasskiva av svart härdat glas. Rottingen är handvävd i tät grå väv. Dynor ingår (tjocklek 5 cm), samt fyra små svarta kuddar. <p> Dynornas ytterklädsel kan tas av (öppnas med dragkedja) och tvättas vid behov. Konstrotting är mycket väderbeständigt, och utemöblerna kan stå ute i princip året runt. Rottingen är behandlad och vattenavvisande. Det kan vara bra att täcka över loungemöblerna vintertid. Dynorna bör man dock ta in när det regnar. 8744

Lyfco Loungegrupp Vrångö - Grå

Lyfco Vrångö är en platsbesparande loungegrupp utemöbler i sobert grå konstrotting av hög kvalitet med en smart inbyggd, regnavvisande förvaring i sitsen för t ex dynor, kuddar och filtar.
8744 SEK / st.
Visa prishistorik

Artikelnummer: 166-1-75

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory