• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
99953Lyfco Loungegrupp Bäckviken - Gråhttps://www.stonefactory.se/utomhus/utemobler/loungegrupper/lyfco-loungegrupp-backviken-gra?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Lyfco-Loungegrupp-Backviken---Gra.jpegInStock10869SEK/utomhus/utomhus/utemobler/utomhus/utemobler/loungegrupperLyfco Bäckviken loungegrupp i konstrotting av hög kvalitet har inte bara smart inbyggd förvaring under sitsarna utan är även utrustad med en upp och nedfällbar sufflett som skydd mot solen när strålarna ligger på. Det här setet består av en soffa och två fåtöljer som man med fördel kan placera isär eller tillsamman i anslutning till soffan för att skapa en mysig hörnsoffa. Medföljer gör även ett soffbord och ett litet praktiskt och lättplacerat sidobord. I de generösa förvaringsutrymmena kan du förvara t ex dynor, kuddar, filtar eller varför inte dina favorittidningar för lata dagar på uteplatsen. Du behöver alltså inte köpa till platskrävande och dyra dynboxar för att hålla dina dynor skyddade från regn och smuts! Det smarta förvaringsutrymmena är integrerat i tre av sitsarna i soffan och öppnas enkelt med luckor diskret placerade men lättåtkomliga på framsidan. <p> Det totala måttet på soffdelen med solskyddet är 200x60 cm. Höjden på soffan är 63 cm och djupet (sits+ryggstöd) är 60 cm. De två fåtöljerna är 60x70 vardera. Sitthöjden är 33 cm. Soffbordet är 60x60 cm och 35 cm högt, det lilla sidobordet är 30x20 och 57 cm högt och båda har en 5mm tjock glasskiva av svart härdat glas. Rottingen är handvävd i tät antracitgrå väv, mörkgrå sittdynor ingår (tjocklek 8 cm), samt kuddar för ryggstöd (20 cm). Dynornas ytterklädsel kan tas av (öppnas med dragkedja) och tvättas vid behov. <p> Ett smart tak/solskydd av polyester ingår. Med hjälp av gasfjädring är det mycket enkelt att resa upp skyddet om solens strålar blir för påträngande. Givetvis är det lika lätt för soldyrkaren att fälla ned det helt utmed soffans kant och fästa det med de insydda banden om man vill det. Den totala höjden på soffan med solskyddet uppfällt är 150 cm <p> Med möbeln följer ett regnskydd i PE-material som du enkelt eftermonterar i dynlådorna när soffan är ihopskruvad.10869

Lyfco Loungegrupp Bäckviken - Grå

Lyfco Bäckviken loungegrupp i konstrotting av hög kvalitet har inte bara smart inbyggd förvaring under sitsarna utan är även utrustad med en upp och nedfällbar sufflett som skydd mot solen när strålarna ligger på.
10869 SEK / st.
Visa prishistorik

Artikelnummer: 166-1-64

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory