product
22425Skagerak Danmark Tradition Spacer Modulhttps://www.stonefactory.se/utomhus/utemobler/loungegrupper/skagerak-danmark-spacer-modul?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/skagerak-danmark-spacer-modul-stonefactory.se.jpgOutOfStock9196SEK/utomhus/utemobler/utomhus/utemobler/loungegrupper/utomhus/utemobler/matgrupp/utomhus/utemobler/cafemoblerSpacer modul är en del av serien Tradition som kan anpassas efter dina behov utan att äventyra det estetiska, komforten eller kvalitet. Det går lätt att kombinera delarna med andra utemöbler. Skagerak är ett Danskt familjeföretag som designar och tillverkar möbler med tradition och yrkesstolthet. Fokus ligger på högsta kvalitet och modern hållbar design med framförallt att man har en hållbar och rättvis tillverkning och tillämpar FN:s CSR principer gällande framställningen av timmer och använder endast certifierat material i alla möbler. Skagerak arbetar även med FSC som står för Forest Stewardship Council och är en internationell medlemsorganisation som arbetar för att världens skogar ska brukas ansvarsfullt. Det gemensamma målet är att utveckla skogsbruksmetoder som på bästa sätt tar hänsyn till miljön och sociala förhållanden. <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td><b>Varumärke:</b></td> <td>Skagerak</td> </tr> <tr> <td><b>Material:</b></td> <td>Aluminium/Barriere® vävd textil</td> </tr> <tr> <td><b>Färg:</b></td> <td> Mörkgrå/Beige</td> </tr> <tr> <td><b>Höjd:</b></td> <td>75 cm</td> </tr> <tr> <td><b>Sitthöjd:</b></td> <td>39 cm</td> </tr> <td><b>Djup</b></td> <td> 86 cm</td> </tr> </tr> <td><b>Bredd</b></td> <td>76 cm</td> </tr> </tbody> </table>11495
Skagerak Danmark Tradition Spacer Modul
Skagerak Danmark Tradition Spacer Modul
Skagerak Danmark Tradition Spacer Modul

Skagerak Danmark Tradition Spacer Modul

Finns i fler färger

skagerak
9196 SEK / st.
11495 SEK / st.

Restnoterad

Artikelnummer: 1505920

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Spacer modul är en del av serien Tradition som kan anpassas efter dina behov utan att äventyra det estetiska, komforten eller kvalitet. Det går lätt att kombinera delarna med andra utemöbler.
Skagerak är ett Danskt familjeföretag som designar och tillverkar möbler med tradition och yrkesstolthet. Fokus ligger på högsta kvalitet och modern hållbar design med framförallt att man har en hållbar och rättvis tillverkning och tillämpar FN:s CSR principer gällande framställningen av timmer och använder endast certifierat material i alla möbler. Skagerak arbetar även med FSC som står för Forest Stewardship Council och är en internationell medlemsorganisation som arbetar för att världens skogar ska brukas ansvarsfullt. Det gemensamma målet är att utveckla skogsbruksmetoder som på bästa sätt tar hänsyn till miljön och sociala förhållanden.
Varumärke: Skagerak
Material: Aluminium/Barriere® vävd textil
Färg: Mörkgrå/Beige
Höjd: 75 cm
Sitthöjd: 39 cm
Djup 86 cm
Bredd 76 cm

Specifikationer

Varumärkeskagerak
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop