• kundservice@stonefactory.se
  • Kundtjänst
 • Till kassan
Stonefactory
 • Nöjdhetsgaranti
 • Prisgaranti
 • Snabba leveranser
 • Stonefactory
product
22154Comfort Garden Loungegrupp Lyan 2 Svarthttps://www.stonefactory.se/utomhus/utemobler/loungegrupper/comfort-garden-loungegrupp-lyan-2-svart?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/comfort-garden-loungegrupp-lyan-2-svart-stonefactory.se.pngInStock8795SEK/utomhus/utemobler/loungegrupperLyxig Loungegrupp för dig som vill ha det bästa. En elegant loungegrupp i flätad konstrotting. Utemöbler blir mer och mer lika innemöbler och gränsen mellan ute och inne blir allt mer flytande. Nu kan du ta med dig vardagsrummet ut i trädgården och skapa en ombonad och mysig hemmiljö utanför husets väggar. Det perfekta sättet att njuta av den svenska sommaren helt enkelt. Eller varför inte placera loungegruppen i uterummet och njut av den året runt! Off-white dynor ingår i priset. Tyget på dynorna är väderbeständigt och håller hög kvalitet. Det är vattenavvisande, avtagbart och tvättbart i max 30 grader. Använd inte sköljmedel. Med utemöbler i konstrotting får du utemöbler i hög kvalitet som kräver minimalt med underhåll och kan stå ute året runt. Gruppen är byggbar och modulerna kan kombineras helt fritt efter eget önskemål. <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> </tr> <tr> <td><b>Varumärke:</b></td> <td>Comfort Garden</td> </tr> <tr> <td><b>Serie:</b></td> <td>Lyan</td> </tr> <tr> <td><b>Färg:</b></td> <td>Svart</td> </tr> <tr> <td><b>Dynfärg:</b></td> <td>Vit</td> </tr> <tr> <td><b>Materialtyp:</b></td> <td>Konstrotting</td> </tr> <tr> <td><b>Stomme:</b></td> <td>Aluminium</td> </tr> <tr> <td><b>Typ:</b></td> <td>Loungegrupp</td> <tr> <td><b>Bredd:</b></td> <td>2550 mm</td> </tr> <tr> <td><b>Höjd:</b></td> <td>640 mm</td> </tr> </tbody> </table> 11325
 • Hem
 • Utomhus
 • Utemöbler
 • Loungegrupper
 • Comfort Garden Loungegrupp Lyan 2 Svart
Comfort Garden Loungegrupp Lyan 2 Svart
Comfort Garden Loungegrupp Lyan 2 Svart
Comfort Garden Loungegrupp Lyan 2 Svart

Comfort Garden Loungegrupp Lyan 2 Svart

Finns även i färgen sand

Comfortgarden

8 795 kr
11 325 kr

Lagervara. Levereras normalt inom 6-12 arbetsdagar

Artikelnummer: 114185

Enhet: st.

 • Nöjdhetsgaranti
 • Prisgaranti
 • Snabba leveranser

Beskrivning

Lyxig Loungegrupp för dig som vill ha det bästa. En elegant loungegrupp i flätad konstrotting. Utemöbler blir mer och mer lika innemöbler och gränsen mellan ute och inne blir allt mer flytande. Nu kan du ta med dig vardagsrummet ut i trädgården och skapa en ombonad och mysig hemmiljö utanför husets väggar. Det perfekta sättet att njuta av den svenska sommaren helt enkelt. Eller varför inte placera loungegruppen i uterummet och njut av den året runt! Off-white dynor ingår i priset. Tyget på dynorna är väderbeständigt och håller hög kvalitet. Det är vattenavvisande, avtagbart och tvättbart i max 30 grader. Använd inte sköljmedel.
Med utemöbler i konstrotting får du utemöbler i hög kvalitet som kräver minimalt med underhåll och kan stå ute året runt. Gruppen är byggbar och modulerna kan kombineras helt fritt efter eget önskemål.
Varumärke: Comfort Garden
Serie: Lyan
Färg: Svart
Dynfärg: Vit
Materialtyp: Konstrotting
Stomme: Aluminium
Typ: Loungegrupp
Bredd: 2550 mm
Höjd: 640 mm

Specifikationer

VarumärkeComfort Garden
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop