product
12361Eden Wood Cafégrupp Wilma Rektangulär Brunhttps://www.stonefactory.se/utomhus/utemobler/cafemobler/eden-wood-cafgrupp-wilma-rektangular-brun?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/eden-wood-cafgrupp-wilma-rektangular-brun-stonefactory.jpgInStock12335SEK/utomhus/utemobler/utomhus/utemobler/cafemoblerCafégrupp Wilma är perfekt för en mysig familjefika på sommareftermiddagen. Det som ingår är ett bord och fyra stycken stolar. Stolarna är staplingsbara så det är enkelt att plocka undan vid behov och allt är tillverkat i svensk kärnfuru från Norrland som är FSC-märkt och med svenskt fjäderstål av bästa kvalitet. Wilma är en riktig svensk klassiker som passar både till sommartorpet eller den moderna villan. <b><u>MÅTT</u></b> <BR> <i>Bord:</i> <ul> <li>Bredd: 70 cm</li> <li>Höjd: 72 cm</li> <li>Längd: 110 cm</li> </ul> <i>Fåtölj Wilma:</i> <ul> <li>Sittbredd: 50 cm</li> <li>Sitthöjd: 46 cm</li> <li>Sittdjup: 36 cm</li> <li>Rygghöjd: 82 cm</li> </ul> <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td><b>Varumärke:</b></td> <td>Eden Wood</td> </tr> <tr> <td><b>Serie:</b></td> <td>Wilma</td> </tr> <tr> <td><b>Färg:</b></td> <td>Brun</td> </tr> <tr> <td><b>Material:</b></td> <td>Furu<td> </tr> <tr> <td><b>Antal Sittplatser:</b></td> <td>4</td> </tr> <tr> 12335
Eden Wood Cafégrupp Wilma Rektangulär Brun
Eden Wood Cafégrupp Wilma Rektangulär Brun

Eden Wood Cafégrupp Wilma Rektangulär Brun

edenwood
12335 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 6-12 arbetsdagar

Artikelnummer: 94072-6

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Cafégrupp Wilma är perfekt för en mysig familjefika på sommareftermiddagen. Det som ingår är ett bord och fyra stycken stolar. Stolarna är staplingsbara så det är enkelt att plocka undan vid behov och allt är tillverkat i svensk kärnfuru från Norrland som är FSC-märkt och med svenskt fjäderstål av bästa kvalitet. Wilma är en riktig svensk klassiker som passar både till sommartorpet eller den moderna villan.
MÅTT
Bord:
  • Bredd: 70 cm
  • Höjd: 72 cm
  • Längd: 110 cm
Fåtölj Wilma:
  • Sittbredd: 50 cm
  • Sitthöjd: 46 cm
  • Sittdjup: 36 cm
  • Rygghöjd: 82 cm

Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop
Varumärke: Eden Wood
Serie: Wilma
Färg: Brun
Material: Furu
Antal Sittplatser: 4