product
12237Eden Wood Bänkbord Picknick Rondo https://www.stonefactory.se/utomhus/utemobler/bankbord/eden-wood-bankbord-picknick-rondo?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/eden-wood-bankbord-picknick-rondo-stronefactory.jpgInStock5195SEK/utomhus/utemobler/bankbordBänk och bord i en och samma möbel! Praktisk, snygg och med plats för många. Tillverkad i högkvalitativt norrlandsfuru som är FSC-märkt; brädorna är 33 mm tjocka och robusta. Bordet är stort med en diameter på 110 cm. I mitten av bordet finns ett hål (Ø 55 mm) för parasoll. En populär utemöbel som placeras på din favoritplats för picknick och fest! Levereras omonterad <BR> <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td><b>Varumärke:</b></td> <td>Eden Wood</td> </tr> <tr> <td><b>Färg:</b></td> <td>Brun</td> </tr> <tr> <td><b>Material:</b></td> <td> Furu<td> </tr> <tr> <td><b>Bordsdiameter: </b></td> <td>110 cm</td> </tr> <tr> <td><b>Bordshöjd:</b></td> <td>76 cm</td> </tr> <tr> <td><b>Sittdjup:</b></td> <td>32 cm</td> </tr> <tr> <td><b>Sittbredd:</b></td> <td>115 cm</td> </tr> <tr> <td><b>Sitthöjd:</b></td> <td>48 cm</td> </tr> <tr> <td><b>Antal Sittplatser:</b></td> <td>8</td> </tr> <tr> <td><b>Leveranstid:</b></td> <td>5-10 arbetsdagar.</td> </tr> </tbody> </table>5195
Eden Wood Bänkbord Picknick Rondo

Eden Wood Bänkbord Picknick Rondo

edenwood
5195 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: EW0927-6

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Bänk och bord i en och samma möbel! Praktisk, snygg och med plats för många. Tillverkad i högkvalitativt norrlandsfuru som är FSC-märkt; brädorna är 33 mm tjocka och robusta. Bordet är stort med en diameter på 110 cm. I mitten av bordet finns ett hål (Ø 55 mm) för parasoll. En populär utemöbel som placeras på din favoritplats för picknick och fest!
Levereras omonterad

Varumärke: Eden Wood
Färg: Brun
Material: Furu
Bordsdiameter: 110 cm
Bordshöjd: 76 cm
Sittdjup: 32 cm
Sittbredd: 115 cm
Sitthöjd: 48 cm
Antal Sittplatser: 8
Leveranstid: 5-10 arbetsdagar.
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop