product
31006Recal Flåren Ändstolpe Höger Vit 745 mmhttps://www.stonefactory.se/utomhus/tillbehor-poolsten/tradgardstillbehor/recal-flaren-andstolpe-hoger-vit-745-mm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/recal-flaren-mellanstolpe-natur-745-mm-1.jpgInStock725SEK/utomhus/utomhus/tillbehor-poolsten/tradgardstillbehorFlåren är ett lite tätare staket som ger bra insynsskydd. Staketet monteras med virke 28X45 och regeln är snett monterad med fäste på baksidan. <BR>Stolpen är tillverkad i aluminum och stolparna har en dimension om 70X70mm och en godstjocklek på 2mm för att ge en stabil och gedigen känsla.</BR> <BR>Staketet finns i Höjderna:</BR> <li><div>75,5cm. Antal reglar: 10</li></div> <li><div>99,5cm. Antal reglar: 14</li></div> <li><div>147,5cm. Antal reglar: 18</li></div> <BR>Avstånd från golv till första regel:</BR> <BR>Regelavstånd mellan virke:</BR> <BR>Hålens storlek: 28X45 mm</BR> <BR>Monteringen sker med en vanlig staketribba i valfri kulör som är måtten 28X45mm och gör att staketet blir stabilt.</BR> <BR><b>Glöm inte beställa stolpfot till varje stolpe.</BR></b> <b><BR>Tänk på följande innan du beställer:</b></BR> <li><div>Beställ rätt stolptyp: Mellanstolpe, hörnstolpe, Ändstolpe Vänster eller ändstolpe höger. OBS! Med ändstolpe ska du alltid se på staketet utifrån sett och då välja höger eller vänster. </li></div> <li><div> Staket finns i Naturanodiserat och sedan lackerad Vit (RAL 9010 och Mattsvart, (RAL) </li></div> <b><BR>Att tänka på när du ska montera ditt staket:</b></BR> <li><div>Vill ni ha stolphatt kan ni välja att köpa den i svart plast eller aluminium hatt i valfri kulör som passar ert staket.</li></div> <li><div>Montera alltid ditt staket så att det blir stabilt, vi rekommenderar max regelavstånd på 150cm.</li></div> <li><div>Köp reglar för staketet på din lokala bygghandel. Säkerställ att virket inte har svällt för mycket för att inte försvåra montaget.</li></div> 725
Recal Flåren Ändstolpe Höger Vit 745 mm
Recal Flåren Ändstolpe Höger Vit 745 mm

Recal Flåren Ändstolpe Höger Vit 745 mm

recal
725 SEK / st.

Beställningsvara levereras normalt inom 2-3 veckor

Artikelnummer: 2845745-AHV

Enhet: st.

 • Nöjdhetsgaranti
 • Prisgaranti
 • Snabba leveranser

Beskrivning

Flåren är ett lite tätare staket som ger bra insynsskydd. Staketet monteras med virke 28X45 och regeln är snett monterad med fäste på baksidan.

Stolpen är tillverkad i aluminum och stolparna har en dimension om 70X70mm och en godstjocklek på 2mm för att ge en stabil och gedigen känsla.

Staketet finns i Höjderna:
 • 75,5cm. Antal reglar: 10
 • 99,5cm. Antal reglar: 14
 • 147,5cm. Antal reglar: 18

 • Avstånd från golv till första regel:

  Regelavstånd mellan virke:

  Hålens storlek: 28X45 mm

  Monteringen sker med en vanlig staketribba i valfri kulör som är måtten 28X45mm och gör att staketet blir stabilt.

  Glöm inte beställa stolpfot till varje stolpe.

  Tänk på följande innan du beställer:

 • Beställ rätt stolptyp: Mellanstolpe, hörnstolpe, Ändstolpe Vänster eller ändstolpe höger. OBS! Med ändstolpe ska du alltid se på staketet utifrån sett och då välja höger eller vänster.
 • Staket finns i Naturanodiserat och sedan lackerad Vit (RAL 9010 och Mattsvart, (RAL)

 • Att tänka på när du ska montera ditt staket:

 • Vill ni ha stolphatt kan ni välja att köpa den i svart plast eller aluminium hatt i valfri kulör som passar ert staket.
 • Montera alltid ditt staket så att det blir stabilt, vi rekommenderar max regelavstånd på 150cm.
 • Köp reglar för staketet på din lokala bygghandel. Säkerställ att virket inte har svällt för mycket för att inte försvåra montaget.
 • Specifikationer

  VarumärkeRecal
  SerieFlåren
  FärgVit
  Bredd70 mm
  Höjd745 mm
  Längd70 mm
  TypÄndstolpe Höger
  MaterialAluminium
  Andra tittade också på

  Info

  Kontakt

  Ring en av våra säljare:
  08-22 16 00
  E-post:
  Kundservice@stonefactory.se

  Adress:
  Stonefactory Scandinavia AB
  Teknikringen 10
  583 30 Linköping

  Följ oss

  Nyhetsbrev

  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
  VA - Superföretagen
  StonefactoryWebshop powered by Jetshop