product
10768Benders Trädgårdstillbehör Stålkant Stål 1000 mmhttps://www.stonefactory.se/utomhus/tillbehor-poolsten/tradgardstillbehor/benders-tradgardstillbehor-stalkant-stal-1000-mm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/benders-tradgardstillbehor-stalkant-stal-1000-mm-stonefactory.jpgInStock683SEK/utomhus/tillbehor-poolsten/utomhus/utomhus/tillbehor-poolsten/tradgardstillbehorEn produkt med många användningsområden. Kan sättas mellan gräsmatta och rabatt eller grusgång, men även för att hålla isär olika dekormaterial. Levereras i meterlängder som lätt kan böjas till kurvor och sättas samman. Den obehandlade stålkanten får med tiden en rostig yta. 683
Benders Trädgårdstillbehör Stålkant Stål 1000 mm
Benders Trädgårdstillbehör Stålkant Stål 1000 mm

Benders Trädgårdstillbehör Stålkant Stål 1000 mm

5 st/pkt

benders
683 SEK / förp.

Lagervara. Levereras normalt inom 6-12 arbetsdagar

Artikelnummer: 2935001

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

En produkt med många användningsområden. Kan sättas mellan gräsmatta och rabatt eller grusgång, men även för att hålla isär olika dekormaterial. Levereras i meterlängder som lätt kan böjas till kurvor och sättas samman. Den obehandlade stålkanten får med tiden en rostig yta.

Specifikationer

VarumärkeBenders
TypStålkant
MaterialStål
Mått1000 mm
FärgStål
Körbar
Pall200pkt/pall
Vikt (kg)5kg/st
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop