product
25018Bricmate Concrete Anthracite Poolside Step 298x598 mmhttps://www.stonefactory.se/utomhus/tillbehor-poolsten/poolsten/bricmate-concrete-anthracite-poolside-step-298x598-mm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/bricmate-concrete-anthracite-poolside-step-298x598-mm-stonefactory.se.jpgInStock591SEK/utomhus/poolsten/utomhus/tillbehor-poolsten/poolstenSerien Z Concrete varierar i nyans och mönster, vilket ger en levande betongkänsla. Ytan på plattorna är anpassad för att användas utomhus. Poolside step är framtagen för att vara runt poolens kant eller som avslut på ett trappsteg. Kanten är rundad och ej "vass" som basplattorna Z66 utomhusklinker. Med denna poolsten kan ni klä in sargen på en pool. Poolstenen i granitkeramik från Bricmate finns i flera varianter. Serien för utomhus kallas Z och finns i flera naturstensutföranden så som kalksten. Själva poolstenen kallas för Poolside/step, och hörnen (man behöver en vänster och en höger för att bilda ett hörn) kallas Pool Inner Corner Left och Pool Inner Corner Right. 695
Bricmate Concrete Anthracite Poolside Step 298x598 mm
Bricmate Concrete Anthracite Poolside Step 298x598 mm

Bricmate Concrete Anthracite Poolside Step 298x598 mm

bricmate
591 SEK / st.
695 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 60325

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Serien Z Concrete varierar i nyans och mönster, vilket ger en levande betongkänsla. Ytan på plattorna är anpassad för att användas utomhus.
Poolside step är framtagen för att vara runt poolens kant eller som avslut på ett trappsteg. Kanten är rundad och ej "vass" som basplattorna Z66 utomhusklinker. Med denna poolsten kan ni klä in sargen på en pool. Poolstenen i granitkeramik från Bricmate finns i flera varianter. Serien för utomhus kallas Z och finns i flera naturstensutföranden så som kalksten. Själva poolstenen kallas för Poolside/step, och hörnen (man behöver en vänster och en höger för att bilda ett hörn) kallas Pool Inner Corner Left och Pool Inner Corner Right.

Specifikationer

VarumärkeBricmate
Storlek i cm29,8x59,8
YtaMatt
FärgSten Svart
Tjocklek i mm20
Antal St1
MaterialPoolsten
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop