product
3378Impregnering Nano Surfapore Chttps://www.stonefactory.se/inomhus/tillbehor/impregnering-nano-surfapore-c?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/IMPREGNERING-NANO-SP-C-1L_5527.jpgOutOfStock690SEK/inomhus/tillbehor/utomhus/tillbehor-poolsten/inomhus/tillbehor/tillbehor-marmor-natursten-kalksten<p>SurfaPore finns i två varianter, C rekommenderar vi som en fuktspärr på en betongplatta och M lägger man sedan på själva naturstenen. Det är viktigt att man gör båda dessa behandlingar vid läggning av exempelvis skiffer och natursten som annars riskerar att få genomslag när den ligger på en betongplatta utan fuktspärr. SurfaPore M skyddar även plattorna från fläckar från ovansidan.</p> <p>Antingen det gäller natursten eller betongsten så finns det ett antal produkter som underlättar tråkigt underhåll och hjälper till att hålla stenen fräsch. Själva ytan går också att förbereda för minimalt underhåll genom att impregnera med nanoprodukterna Surfapore. Det försvårar avsevärt för kalkutfällning att tränga igenom, alger få fäste och fett från exempelvis en grill att sugas in i stenen.</p> <p>Ett tappat glas vin kan orsaka mycket onödigt omläggningsarbete på vilken nyanlagd uteplats som helst. På en sten behandlad med Surfapore sköljs vinet enkelt bort med lite vatten då den bara pärlar sig på ytan. För den som önskar en wet-look liknande yta finns färgförstärkare att tillgå och för dig som vill ha en riktigt svart yta har vi Textur B att erbjuda.</p>690
Impregnering Nano Surfapore C

Impregnering Nano Surfapore C

SurfaPore C är en vattenbaserad impregneringsvätska som inte innehåller farliga lösningsmedel. Med nanoteknologi skapas en vattentät yta för betong.
690 SEK / st.

Restnoterad

Artikelnummer: 9982U1

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

SurfaPore finns i två varianter, C rekommenderar vi som en fuktspärr på en betongplatta och M lägger man sedan på själva naturstenen. Det är viktigt att man gör båda dessa behandlingar vid läggning av exempelvis skiffer och natursten som annars riskerar att få genomslag när den ligger på en betongplatta utan fuktspärr. SurfaPore M skyddar även plattorna från fläckar från ovansidan.


Antingen det gäller natursten eller betongsten så finns det ett antal produkter som underlättar tråkigt underhåll och hjälper till att hålla stenen fräsch. Själva ytan går också att förbereda för minimalt underhåll genom att impregnera med nanoprodukterna Surfapore. Det försvårar avsevärt för kalkutfällning att tränga igenom, alger få fäste och fett från exempelvis en grill att sugas in i stenen.

Ett tappat glas vin kan orsaka mycket onödigt omläggningsarbete på vilken nyanlagd uteplats som helst. På en sten behandlad med Surfapore sköljs vinet enkelt bort med lite vatten då den bara pärlar sig på ytan. För den som önskar en wet-look liknande yta finns färgförstärkare att tillgå och för dig som vill ha en riktigt svart yta har vi Textur B att erbjuda.

Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop