product
11085Benders Ränna komplett med galvaniserat spaltgaller 1000 mmhttps://www.stonefactory.se/utomhus/tillbehor-poolsten/benders-ranna-komplett-med-galvaniserat-spaltgaller-1000-mm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/benders-ranna-komplett-med-galvaniserat-spaltgaller-1000-mm-stonefactory.jpgInStock345SEK/utomhus/tillbehor-poolsten/utomhusBender Avvattningsränna är idealisk för en ytavvattning runt hus, gårdar och trädgårdar. Rännan är lätt att sätta samman, på längden eller i vinkel. Lastklass A15. Rännan tillverkas av återvunnen plast och kan återvinnas igen och spaltgallret är galvaniserat. 345
Benders Ränna komplett med galvaniserat spaltgaller 1000 mm

Benders Ränna komplett med galvaniserat spaltgaller 1000 mm

benders
345 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 6-12 arbetsdagar

Artikelnummer: 2920100

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Bender Avvattningsränna är idealisk för en ytavvattning runt hus, gårdar och trädgårdar. Rännan är lätt att sätta samman, på längden eller i vinkel. Lastklass A15. Rännan tillverkas av återvunnen plast och kan återvinnas igen och spaltgallret är galvaniserat.

Specifikationer

VarumärkeBenders
TypRänna
MaterialPlast
FärgGalvad
Körbar
Pall2000st/pall
Vikt (kg)0,30kg/st
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop